Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vánoce / foto: shutterstock

Vánoce jsou za rohem. Jak připravit svůj obchod?

Prosinec je tady. Tento měsíc je zdaleka nejsilnější sezónou pro všechny majitele obchodů i e-shopů. Pokud si chcete zařídit pořádné konverze, nesmíte zapomenout na poctivou přípravu a investice.

Přece jen jste obklopení silnou konkurencí, která chce z tohoto období vyždímat co nejvíce. Na co musíte myslet?

Není to jen o reklamě a naskladnění zboží

V tuto chvíli už zajisté máte investováno do všemožných druhů reklam. Stejně tak jste nezapomněli včas naskladnit zboží, abyste jej mohli v mžiku posílat svým zákazníkům. V jakých ohledech mnoho majitelů obchodů chybuje?

Odpovědí jsou samozřejmě příjemné detaily, kterými si získáte srdce zákazníků. A to nejen v současném období, ale i v budoucnosti (spokojený zákazník se rád vrací). Jasnou volbou jsou nejrůznější dárky zdarma. Právě ty mají vysoký potenciál, díky němuž si zajistíte více konverzí.

Vánoční dárek

Co zákazník potřebuje?

Co by asi tak mohli vaši zákazníci potřebovat v prosinci? Samozřejmě vánoční papír. Ten stejně skončí okolo drtivé většiny zboží, které budete v této sezóně odesílat. Tak proč neudělat nakupujícím radost, a k tomu si získat plusové body? A to navíc velmi levně. Jedna role vánočního papíru stojí okolo 16 korun.

Dalším šikovným nápadem je vánoční taška. Tu využijete zejména v situaci, kdy prodáváte s pomocí kamenné prodejny. Velkou výhodou této vychytávky je fakt, že si ji můžete nechat natisknout na přání.

Snadno tak vymyslíte jedinečný a lákavý design, jenž bude končit v domácnostech pod vánočními stromky. V rámci navrhování nezapomeňte decentně zakomponovat logo své společnosti. Takto vytvořená taška bude nejen super dárek pro zákazníky, ale i reklamní předmět, který obrátí pozornost směrem k vám.

Máte dostatek krabic?

Možná se to zdá jako naprostá banalita, jenže právě nedostatek krabic dokáže pěkně zatočit s plány pro vánoční sezónu. Zákazníci přece jen den ode dne stále více pospíchají, dopravci přepravují zásilky déle (začínají mít zaplněné kapacity), a tak nemůžete nechat nikoho čekat kvůli své chybě. Není totiž nic snadnějšího, než zrušit objednávku a zakoupit si stejné zboží někde jinde. V dnešní době mají zákazníci opravdu ohromný výběr a malou trpělivost.

Vánoční papír

Ještě je čas

Dárková taška není předmět, na který byste museli čekat kdovíjak dlouho. Přesně proto je ještě čas na rychlé objednání všech zbývajících detailů. Samozřejmě záleží na tom, jestli najdete dostupné, rychlé a spolehlivé dodavatele.

Ať už vás zajímá obyčejná papírová taška, vánoční varianta, papír, nebo vám zrovna chybí kartonové krabice, nemusíte panikařit a chytat se první nevýhodné nabídky, kterou vám nabídnou specializované firmy. Víme totiž, kdo vám zmíněné předměty doručí rychle a za pěknou cenu.

Na koho se můžete spolehnout?

Chybí vám jakýkoliv obalový/výplňový materiál? V tom případě se mrkněte na webové stránky oblíbených dodavatelů z Obaly Kredo. Ti se svému oboru věnují již od roku 1971, přičemž v současnosti patří mezi nejsilnější specialisty v naší zemi.

Díky svému postavení na trhu vám zajistí bezkonkurenční ceny tašek, krabic, balicího papíru i dalších potřeb. Veškeré položky drží skladem, a tak jsou schopní je odeslat do dvaceti čtyř hodin od vytvoření objednávky.

Jako podnikatelé máte nárok na zajímavé množstevní slevy, které rostou společně s počtem objednaných položek. Ve výsledku lze snadno ušetřit 5, 10, 15, 20, ale klidně i 30 % z ceny celého nákupu.

Podívejte se na webové stránky pod výše vloženými odkazy a ihned uvidíte, jaké možnosti se před vámi otevírají. Příliš ale nečekejte, protože Vánoce přijdou za tři týdny a lidé nakupují jako zběsilí.

 

 

K tomuto článku není otevřena diskuze