Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Krásné vlasy / foto: shutterstock

Proč si pořídit kvalitní vitamíny na vlasy?

Ne každý je spokojen se svým vzhledem. Mnoho věcí se dá ovšem změnit, a nemusí to ani moc stát. Dobrým příkladem za všechny jsou kupříkladu vitamíny na vlasy. Ty sice nejsou spásou na všechny problémy související s kšticí, avšak i tak mohou hodně pomoci.

Rychlejší růst

Vlasy, které rostou příliš pomalu, nejsou v dobré kondici. S vhodnými vitamíny na vlasy je ovšem uspíšení tempa růstu docela reálné. Nejlépe se k tomuto účelu hodí vitamín A, který zajišťuje zlepšení cirkulace kyslíku v krví. Díky tomu jsou vlasy daleko lépe vyživovány, což se krom jiného projevuje právě i zrychlením jejich růstu.

Krásné vlasy

Lepší vzhled

Roztřepené a polámané konečky vlasů nevypadají příliš dobře ani na mužích, natož pak na ženách. Nejedná se však vždy o genetickou dispozici. I tento neduh je možné vyřešit s pomocí nasazení vhodné vlasové výživy.

Antioxidanty typu Astaxanthin dokáží v dostatečných dávkách zajistit ochranu vlasů proti různým volným radikálům, špatnému ovzduší a v neposlední řadě také UV záření, které se na kštici může rovněž docela nepříjemně podepsat. V kombinaci s vitamínem B je navíc možné dosáhnout pevných a zdravě vypadajících vlasů bez roztřepených konečků.

Sníží vypadávání

Vypadávání vlasů je spojeno hlavně s mužským pokolením, avšak týká se ve velké míře i žen. Stres, život v nevhodných podmínkách či klimatické jevy často dokáží vypadávaní vlasů zvýšit. I tady je možné využít vhodných preparátů, v tomto případě hlavně kyselinu pantothenovou a selen.

Obojí dokáže fungovat jako účinná ochrana vůči případnému vypadávání vlasů. K tomuto účelu se ovšem používají i biotin, respektive zinek.

Vitamíny pro krásné vlasy

Vše v jednom

Brát každý den haldy vitamínů a minerálů se nikomu moc nechce. Nejenže si je člověk začne dříve či později plést, ale kupovat si všechno zvlášť stojí zároveň moře peněz. Řešením je Vitallio Hairboost, který obsahuje nejen všechny výše zmíněné složky, ale i mnoho dalších. Jedná se o elegantní řešení pro každého, kdo má s vlasovým porostem potíže.

K tomuto článku není otevřena diskuze