Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Test na alergii / foto: https://cdn.myshoptet.com/usr/www.genx.cz/user/shop/big/49_mockup--48.png?655351c5

Trápí vás alergie? Nechte si udělat komplexní vyšetření

Přibližně 40 % českých obyvatel trpí nějakou formou alergie. Na základě statistik je také jasné, že okolo 80 % lidí svůj problém nijak neřeší.

Tím si samozřejmě koledují o závažné zdravotní potíže. Jste zodpovědní a chcete zjistit, jaké podněty u vás způsobují reakce a jak se svým stavem pracovat? Udělejte si komplexní vyšetření.

Test na alergii

Jednoduchý test z krve

Nejkomplexnější test na alergii provádí inovativní česká firma GenX. Ta na základě odběru krve a následné analýzy dokáže identifikovat váš vztah k 295 různým alergenům.

Ihned zjistíte, jaké inhalační (pyl, roztoči, plísně, zvířecí alergeny…), potravinové (maso, zelenina, ovoce, mořské plody…) a hmyzí (ohnivý mravenec, vosa, včela…) podněty vaše tělo nesnáší. Dokonce se dočtete o konkrétních příznacích při styku s těmito předměty. Zároveň získáte doporučení, jak s jednotlivými alergeny bojovat. Snadno tak upravíte svůj životní styl.

Jak na to? Nejdříve si na stránkách alergie test vyberte vhodné odběrové místo (pobočky najdete po celé České republice). Poté zaplatíte testování a obdržíte informační e-mail s žádankou. Přijdete na odběrové místo, necháte si vzít trochu krve a do 7 dní získáte kompletní report.

Testy alergologie

GenX

Celý proces zajišťuje již zmíněná česká firma GenX. Ta se skládá ze zkušených doktorů, výživových specialistů, odborníků na vytváření doplňků stravy i psychologů.

Tato společnost zároveň vytváří vlastní revoluční doplňky stravy, které jsou postavené na základě nejnovějších vědeckých poznatků. Najdete v nich využitelné formy vitamínů, minerálů i dalších důležitých látek (bez plnidel a nesmyslné chemie).

Na webových stránkách společnosti pod odkazem www.genx.cz si můžete objednat test na alergii, potravinové intolerance i analýzu složení mikrobiomu ve střevech.

K tomuto článku není otevřena diskuze