Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
IM Cyber / foto:

Kde oslavit vysvědčení? Ve Svojšicích!

První velkou prázdninovou událostí bude letos open air festival Svojšice 2008, kam můžete vyrazit na oslavu právě obdrženého vysvědčení nebo prostě začátku dvouměsíčního zaslouženého volna.

Každoročně pro vás připravujeme na 27. června bohatý hudební program na třech velkých stagích v celém přírodním amfiteátru Svojšice u Pardubic. Největší prostor bude opět věnován zahraničním a domácím techno hvězdám.

magazin.cz
Na obsazení hlavní stage si ještě chvíli počkáte, ale line up té druhé je už kompletně hotov. Znít zde bude drum’nbass, tedy lámané beaty, a jako hlavní star přijal pozvání jeden z nejrespektovanějších djs a producentů na světě – Jamie Quinn aka Matrix, jehož remix songu Americká krása musel dostat snad každého.

Veselo nebude na jungle stagi jen díky Matrixově Liquid funku ale samozřejmě také díky domácím oblíbencům, které budou zastupovat dvě sličné dámy IM Cyber a Katcha, s níž navíc vystoupí MC Jacob ze skupiny Skyline a dále djs Brooklyn aka Juanita Juarez, Philip TBC, Sayko a k tomu ještě dva oblíbené b2b projekty Akira vs Anakin a Nitrous vs 2K aka Nitropank. Je tedy jasné, že o zábavu a pořádnej nářez je zde postaráno na celou noc.   

Stejně jako line up hlavní stage je v jednání také obsazení třetí house music zóny,  další doprovodné akce a vše, co k pořádnému letnímu festivalu patří..

Prodej vstupenek za 350,-Kč včetně DVD Svojšice spuštěn. Online prodej vstupenek je v síti Ticketportal a v shopu Rave.cz. Ke každé objednané vstupence vám bude přiloženo DVD Svojšice.

SVOJŠICE 2008, 27.6.2008, Přírodní areál Svojšice u Pardubic, www.svojsice.cz

Pojedete do Svojšic?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 21