Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Madonna / foto: H&M Steven Klein, www.madonna.cz

Biják od Madonny jen na internet

Tak už i Madonna se nám zhlédla v distribučních praktikách, které zpopularizovali Radiohead. Model žádné velké štráchy s distribucí, od čeho je tu internet, se ale netýká její připravované desky, nýbrž filmu.

Už je to tak. Lady Madonna si vždycky velmi ráda od zpěvu odskočila k filmu a chuť jí nezkazili ani zamindrákovaní filmoví kritici, kteří její herecké výkony takřka pravidelně nemilosrdně rozcupovali. Madge se vždycky otřepala, dupla nožkou a s elánem sobě vlastním se vrhla do dalšího filmového dobrodružství.

Ta pravá švanda začala ale ve chvíli, kdy se provdala za britského filmového režiséra Guye Ritchieho, tvůrce diváky zbožňovaných šílených načernalých gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c)k. Když si jednoho dne režisérova družka usmyslela, že by si chtěla zahrát v nějakém jeho novém snímečku, ovšem ne tak násilném, prosím, nelenil milý Guy a ukuchtil romantickou komedii Trosečníci. Ta ale u diváků nemilosrdně propadla a režisérovým renomé řádně zahýbala. I to milá Madonna rozchodila a dál pokračovala v producírování se před kamerou, viz třeba bondovku Dnes neumírej.

Amatérka Madonna

S jídlem ovšem roste chuť a zpěvačka nedávno dostala zálusk natočit film ve vlastní režii. Výsledek nese název Filth And Wisdom a je zajímavý mimo jiné tím, že v něm jednu z hlavních rolí sehrál frontman Gogol Bordello Eugene Hütz.

Sama novopečená režisérka snímek představila na festivalu Berlinale a dle svědectví osob, kteří měli možnost ho zhlédnout, se jedná o čistou a nefalšovanou amatéřinu. Jak z hlediska námětu a příběhu (pojednává o životě ukrajinského emigranta v Londýně), tak i řemeslným zpracováním. Inu, co chcete od režijního debutu nevalné herečky pořízeného cca za měsíc.

Možná velmi moudře usoudila popová královna, že bude rozumné neobtěžovat svým dílkem diváky v kinech, a uvažuje o tom, že by film dala v plen internetovým slídilům. Zřejmě via portál iTunes.

Jste zvědaví na Madonnin film?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 23