Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Beverly Hills 90210 / foto: Archiv

Beverly Hills 90210 v novém kabátu

Televizní producenti sice ještě neodmávli spinoff někdejšího seriálového hitu Beverly Hills 90210, ale detaily scénáře už prosakují na veřejnost. Fanoušků původní série bylo hodně i v Česku, mají se na co těšit?

Zatímco někdejší hit se točil okolo rodiny Walshových, správňáckého Brandona a černé ovce Brendy, která později z obrazovky úplně vypadla, nový seriál se bude zabývat osudy jiné beverlyhillské familie Millsových. Má se taky více zaměřit na rasové rozdíly než původní show.

 
Šéfkou je Tabitha

Šéfkou rodiny Millsových je Tabitha, herečka s celou řadou alkoholických eskapád na kontě, která zářila především v sedmdesátých letech a byla spojována snad s každou mužskou hereckou hvězdou od Warrena Beattyho až po Jacka Nicholsona.

 

Aby matce pomohl z osidel alkoholu, přesídlí do Beverly Hills její syn Harrison „Harry“ Mills, absolvent místní školy, který ale poslední roky žil v St. Louis. Nepřijede sám, ale se svou ženou Celií, někdejší olympioničkou, která nyní pracuje jako osobní trenérka.

 

Pár má dvě šestnáctileté děti, dceru Annie a adoptovaného syna Dixona. Annie chce zapadnout mezi všechny ty cool spolužáky, Dixon je zase superchytrý zlý hoch, jemuž jsou společenské konvence na obtíž.

 

Takhle tedy budou rozdány karty, chybět samozřejmě nebudou ani další charaktery. Poměrně zajímavá by mohla být role Naomi Bennett, což má být sexy kráska s pořádně tučným kontem.

 
Vrátí se Donna?

Snad jediným povědomým příjmením ve spinoffu je jméno Silver. V seriálu se objeví Daphne  a Max Silverovi. V původní sérii hrál Brian Austin Green roli Davida Silvera. Z původní menší role se později stala jedna z klíčových postav. Jaké ale bude propojení nových a starých Silverových, to není zřejmé.

 

Jde už o druhý spinoff k 90210, tím prvním byl Melrose Place, který běžel na obrazovkách sedm sezón. Na jedenáct veleúspěšných sezón Beverly Hills 90210 byl ale krátký. Stejně jako v novém spinoffu, ani v Melrose Place nefigurovala výrazně žádná z hlavních postav 90210.

 

V tom novém se ale možná jedna stará známá tvář přece jen ukáže. Alespoň Tori Spelling, která hrála v 90210 postavu Donny Silver Martin, by o to hodně stála. „Měli by mi zavolat. Každý seriál pro teenagery potřebuje sexy maminu, ne?“ uvedla nedávno v jednom interview.

Dívali jste se na původní seriál?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 107