Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sex ve městě - film / foto: HBO

10 faktů o Sexu ve městě

Jak se celým jménem jmenuje Pan božský? Co způsobil seriál Sex ve městě jednomu newyorskému pekařství? A další zajímavosti….

Za necelý měsíc se dočkáme v našich kinech filmové podoby populárního ženského seriálu Sex ve městě, který v současnosti operativně zařadila do vysílání i Česká televize. Čtveřice sexuchtivých a později vztahuchtivých, svobodných div vtrhne na plátna již 5. června.

Přinášíme deset zajímavostí, které se týkají hlavních představitelek filmu, ale i seriálu. Věděli jste například, že:

1. Sarah Jessica Parker je ženou mnoha talentů - kromě toho, že se věnuje herectví a návrhářství také studovala balet v souborech Cincinnati Ballet and American Ballet Theatre a dokonce zpívala v Metropolitní opeře.

2. Kim Cattrall a její třetí manžel napsali knihu nazvanou Umění ženského orgasmu. Posléze se rozvedli. Nyní jednapadesátiletá Kim randí s devětadvacetiletým zajíčkem Alanem Wysem, kuchařem z Kanady.

3. Babička Kristin Davis nikdy neviděla ani jeden jediný díl Sexu ve městě. Davis vysvětluje, že babička by tím byla příliš šokovaná.

4. Během natáčení první epizody série z roku 2002 se Sarah Jessica Parker necítila dobře, a tak poslala svou asistentku do lékárny pro domácí těhotenský test. Výsledek? Byla těhotná a čekala syna Davida.  

5. Pekařství Magnolia na ulici Bleeker Street 401 v New Yorku se poté, co se tam stavovaly Miranda s Carrie na čokoládové koláčky, stalo natolik populární, že nyní musí zaměstnávat ochranku.

6. Sarah Jessica Parker si ve své smlouvě vynutila klauzuli, že se v seriálu neukáže úplně nahá. To je také důvod, proč diváci Sarah viděli odhalenou maximálně do spodního prádla. To její tři kolegyně ukázaly mnohem víc.

7.To, že se pan Božský jmenuje křestním jménem John, se diváci dozvěděli až v poslední epizodě poslední série. Ve filmu se dozvíme mnohem víc. Již trailer napovídá, že Božského celé jméno je John James Preston. Tímto producent a režisér  Michael Patrick King  vzdal čest filmaři  z první hollywoodské éry Prestonovi Sturgesovi, kterého velice obdivuje . 

8. Victorii Beckham bylo nabídnuto cameo v jedné scéně filmu Sex ve městě. Měla se setkat se čtveřicí hrdinek na jedné party. Bohužel Victoria byla v té době zaneprázdněná turné se Spice Girls a roli musela odmítnout.

9. Cynthia Nixon se při jednom rozhovoru prořekla, že jedna z postav ve filmu Sex ve městě zemře, pak se bohužel vzpamatovala a už odmítla říci která.

10. Producenti jsou si úspěchem filmu Sex ve městě tak jistí, že už plánují pokračování.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 27