Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Daily Mail

Lebkoun: Cameron Diaz si oholila hlavu!

Herečka s nejroztomilejším úsměvem Cameron Diaz přišla o své vlasy. Ne, nebojte se, není nemocná, ani se nezbláznila, nechala se oholit kvůli roli…

Dramatickou změnu vzhledu Cameron má na svědomí její nová role ve filmu My Sister’s Keeper, který natáčí v kalifornské Santa Monice. Cameron hraje matku jejíž dcera trpí leukémií. Chce ji podpořit, a proto si sama také nechá oholit vlasy, aby na tom byla stejně jako dcera, která je ztratila při chemoterapii.

magazin.cz

Pro pětatřicetiletou Cameron patří toto období k nejtěžším v životě a doufá, že se jí prací podaří překonat smutek. Před měsícem jí totiž na zápal plic zemřel otec Emilio Diaz.

Ani v osobním životě se jí poslední dobou nedaří. Od rozchodu s Justinem Timberlakem před osmnácti měsíci je stále sama a pořád ne a ne najít toho pravého.

Časopisu InStyle řekla: ”Netoužím po muži, který čeká, že se budu chovat jako nějaká pětadvacítka. Lidé si myslí, že když jsem svobodná, jsem taky neschopná, či co. Ale pravda je taková, že nechci žít ve vztahu, který ze mě nekompetentního člověka dělá.”

magazin.cz

Nechali byste si oholit vlasy kvůli práci?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 093