Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dědové Wohnouti / foto: hitexpress.cz

O2 Sázavafest 2008: co vás čeká?

Pojeďte na O2 Sázavafest! Představí se celá řada domácích i zahraničních hvězd.

Na O2 Sázavafestu v Kácově, který se letos bude konat od 31. 7. do 2. 8., se už tradičně představí celá řada domácích i zahraničních hvězd.

Evergreeny a světelná show
Mezi světové osobnosti nepochybně patří legendární německé elektropopové trio Camouflage, které působí na hudební scéně téměř 25 let. Všichni fanoušci se mohou těšit nejen na jejich nestárnoucí evergreeny jako Love Is a Shield, Me and You nebo Thief, ale také na speciální světelnou show, která proběhne společně s vystoupením kapely v sobotu 2. 8. od půlnoci do jedné hodiny ranní.

Dále přijde slovenská kapela No Name, a to ve stejný den jako Camouflage ve tři hodiny odpoledne, ta navnadí na skvělou atmosféru koncertů, které přijdou po ní.

Živě k vidění na O2 Sázavafestu bude ojedinělý hudební počin, projekt členů kapely Wohnout s názvem Rádio Děda, a to v sobotu 2. 8. 2008 po 1:20 h v noci. Kromě dua Egon se k show přidají Jakub Kohák, kluci z Wohnoutů, Márdi a Mejňák z Vypsané fiXy a Jack z Divokého Billa.

Unikátní záležitostí bude také společné vystoupení dvou mužů z X Factoru, kteří se vryli do paměti televizních diváků tohoto pořadu, Ondřeje Rumla s Rudou z Ostravy.

O2 Sázavafest začne Warm-upem s deseti kapelami už ve středu 30. 7., a bude pokračovat ve čtvrtek, pátek a sobotu na několika scénách a v obřím tanečním stanu. Vstup na Warm-up je zdarma.

Kempovné zdarma
Stanové městečko bude letos pro návštěvníky zcela zdarma. Festivaloví fanoušci tak ušetří několik set korun a především si budou moci okamžitě užívat všech festivalových radovánek, aniž by museli stát dlouhou frontu do kempu. Mezi stany bude chodit nepřetržitě bezpečnostní hlídka, která zajistí klid a pořádek.

Kdo by si nechtěl nechávat cennosti ve stanu, může využít nonstop úschovnu, která bude zároveň fungovat jako ztráty a nálezy a bude tu možné uschovat i cyklistická kola.

Novinka – na fesťáku lze platit kartou
Letošní O2 Sázavafest je prvním open air festivalem, kde nejsou návštěvníci odkázáni jen na obsah svých peněženek. Přímo na místě budou minimálně tři platební terminály, kde bude možné platit prostřednictvím platebních karet.

V blízkém okolí O2 Sázavafestu není umístěn bankomat, a tak byli v minulosti návštěvníci odkázáni jen na hotovost, kterou si přinesli s sebou. Riskovali tím, že nesprávně odhadnou množství potřebných peněz a dostanou se do úzkých. V letošním roce ale účastníci festivalu poprvé nebudou muset zvažovat, kolik si přivézt hotovosti.

Speciálně vypravené vlaky na festival
Pro stále se zvyšující počet návštěvníků budou vypraveny speciální vlaky. V sobotu 2. 8. bude jezdit z pražského Smíchovského nádraží přímý spěšný vlak SÁZAVA s odjezdem 8:29 h. Do Kácova dorazí v 10:47 h.

Pro zpáteční jízdu je možné využít vlak v neděli 3. srpna v 16:47 h.

Z Brna do Kácova budou jezdit vlaky s přestupem ve Světlé nad Sázavou – cesta potrvá necelé tři a půl hodiny (Brno hl. n. odj. 8:24 h, Světlá n. S. odj. 10:23, Kácov příj. 11:52). 

Speciální bonus
Brousíte si zuby na některou z filmových novinek v našich kinech? Přijeďte na festival a ušetřete za vstupenky do kina! Každý návštěvník festivalu totiž dostane jako dárek 2 volné vstupenky, do kteréhokoliv kina sítě Palace Cinemas.

Více informací k festivalu a jeho programu najdete na www.sazavafest.cz.

Pojedete?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 15