Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Votvírák 2008 / foto: Shutterstock

Festivalovou sezónu zakončí Zavírák 2008

Už jsou to dva měsíce, kdy na letišti v Milovicích u Prahy vypukl obří festival Votvírák, jakožto otevření festivalové sezóny pro rok 2008. A protože se festivalová sezóna blíží ke konci, je třeba ji také podobně zavřít.

Mimořádně úspěšná festivalová sezóna končí a její opravdový vrchol se chystá v Milovicích u Prahy. Je tady druhý ročník festivalu ZAVÍRÁK 2008, jehož je Líbímseti.cz generálním partnerem.

 

Akce proběhne na Hakenově stadionu v Milovicích zhruba 25 km od Prahy. Podle informací ze zákulisí vystoupí během pátku a soboty přibližně 20 interpretů. Chybět nebudou například skupiny Medvěd 009, Mňága a Žďorp, Rybičky 48, Jaksi Taksi, Doga, Legendy, nebo zpěvačky Bára Zemanová s Ivou Frϋhlingovou, či zpěváci Jarda Uhlíř, Zbyněk Drda a Tomáš Klus.

 

Stejně jako v případě festivalu VOTVÍRÁK, budou i nyní vstupné a kempovné zcela ZDARMA.

 

,,Na tiskovce v Praze před VOTVÍRÁKEM jsem slíbil, že pokud sezónu oficiálně otvíráme, bude z naší strany naprostou samozřejmostí i její ukončení. To nyní dodržíme. K dnešnímu dni máme potvrzeno 20 kapel, zpěvaček a zpěváků, kteří mají do Milovic dorazit na ZAVÍRÁK,“ řekl Artur Kaiser, ředitel pořádající agentury.

 

,,Teď už musíme hlavně doufat, že nám bude na rozdíl od loňska přát počasí,“ dodal Kaiser.

 

pátek 12. 09. 2008 až sobota 13. 09. / Hakenův Stadion - Milovice

 

Časový line-up festivalu Zavírák:

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 30