Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Pissing: Nechutná úchylka, nebo zpestření erotiky?

Pissing je sexuální praktikou, o které se moc často nemluví. Někdo ji považuje za nechutnou a nehygienickou úchylku, jiní jí využívají jako zpestření erotických hrátek.

Sexuální praktiku pissing či zkráceně piss (z anglického močit) můžete znát i pod označením zlatý déšť. Odborně se nazývá urolagnie a označuje všechny sexuální aktivity, které nějakým způsobem souvisí s močí a močením.

magazin.cz

Pissing se dělí na kontaktní a nekontaktní. V případě kontaktního pissingu člověk močí přímo na tělo partnera, ať už na klín, prsa, obličej nebo rovnou do úst. O nekontaktní piss se jedná, když se močí mimo tělo partnera. Dále se rozlišuje mezi aktivním a pasivním účastníkem, tedy tím, kdo pissing provádí a kdo ho přijímá. Mnohdy pissing doprovází BDSM aktivity.

Názory na pissing se různí, každý člověk se na něj dívá jinak. Pro někoho je tato sexuální praktika odporná, zatímco jiní si ji užívají. Je ale skutečně pissing nehygienický? Pokud je člověk zdravý, má moč naprosto sterilní a nehrozí žádná zdravotní rizika. Nemusíte se ani bát pohlavně přenosných  chorob, ty se močí nepřenášejí. Naše prababičky dokonce nezřídka používaly moč jako dezinfekci. Konzumace moči už však může představovat problém. Moč totiž obsahuje například hormony, které by ve vašem těle udělaly neplechu.

magazin.cz

Když někdo provozuje pissing, neznamená to, že je snad úchyl. Většina párů praktikujících tuto sexuální aktivitu je naprosto normálních. Pokud ovšem k sexuálnímu vzrušení člověk piss nutně potřebuje, může se jednat o problém.

Pokud vás i vašeho partnera pissing láká, nebojte se ho vyzkoušet. Není nic jednoduššího, než to poprvé zkusit ve sprše. Pissing můžete zařadit jako součást předehry a pokud se vám to nebude líbit, moč rychle a jednoduše z těla smyjete a už se k této sexuální praktice nebudete vracet. Koupelna je asi tím nejlepším místem, kde se pissingu věnovat.

magazin.cz

Na pissing je vhodné se předem připravit, a to jak fyzicky, tak psychicky. Zhruba hodinu před erotickými hrátkami vypijte hodně vody, vaše moč pak bude čirá a bez zápachu. Psychickému bloku se vyhnete pravděpodobně s partnerem, kterému důvěřujete a nestydíte se před ním. Proto je také vhodné si se svým protějškem o této sexuální praktice promluvit. Pak budete oba vědět, co od ní vlastně očekáváte a zbavíte se obav.

Pissing rozhodně nezkoušejte, pokud jste vy nebo partner nemocní. Moč pak totiž obsahuje bakterie a další choroboplodné buňky. Pak se vystavujete zdravotním komplikacím.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1