Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Žena na cestě / foto: shutterstock

Jak sbalit muže? Tipy, které fungují

Jste sama a chcete to změnit? Potom je třeba udělat první krok.

Určitě se není čeho bát. S našimi tipy zjistíte nejenom to, kde sbalit chlapa, ale zjistíte i to, jak na to. Není to zase až tak složité. A to i ve chvíli, kdy je tato činnost pro vás úplně premiérová.

Kde se seznámit?

Možností je celá řada. My doporučujeme takovou, která je vám blízká a kde je velká pravděpodobnost, že najdete muže se společnými zájmy. O jaká místa se může jednat? Osvědčenou volbou jsou:

- Bary

- Kluby a diskotéky

- Sportovní a kulturní akce

Stejně tak můžete zvolit i internet. Zde máte výhodu výběru konkrétní kategorie seznámení. Díky tomu dáte jasně najevo, co hledáte. Třeba vážné seznámení, nebo jenom krátkodobý flirt. Možností je na online seznamkách ale mnohem více.

Buďte svá a nikdy nelžete

Chcete muže jenom na jednu noc? Potom nějaké to přetvařování nevadí, jelikož už ho nikdy neuvidíte. Když však hledáte muže na dlouhodobý vztah, je třeba být svá. Nikdy nelžete. A to ani na internetu, ani při osobním setkání. Snažte se také naslouchat muži, smát se jeho vtipům a aktivně s ním komunikovat. Dávejte jednoduše najevo svůj zájem, ale nikoliv zoufalství.

Zaujměte ho svým vzhledem

Nechcete ho oslovovat vy? Nechte se oslovit od něho. Jak na to? Stačí ho zaujmout svým vzhledem. Doporučujeme

mít pěkné dlouhé šaty, stejně jako moderní účes. Také nezapomínejte na decentní líčení, které dokáže podpořit vaši krásu. Schovejte veškeré nedokonalosti a zvýrazněte své oči, stejně jako vaše rty. Ideální kombinace.

Využijte řeč těla

Je vám sympatický? Pokud ano, naučte se řeč těla. Jak na to? Stačí několik záklcích fíglů. Můžete se zadívat do jeho očí a dát najevo své sympatie. Stejně tak si můžete rukou zajet do svých vlasů, což je také jasná symbolika, která dá muži jasné znamení, že vám není lhostejný. Uvidíte, že tyto metody velmi dobře fungují.

Jak sbalit muže? Tipy, které fungují

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!