Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dračice / foto: shutterstock

Co si dát po sexu v parku? Pizzagru!

Máte náladu na nestandardně vybavený hotel, pizzu, po které neudržíte svůj chtíč na uzdě nebo si jen tak zasouložit v parku, kde vám kolemjdoucí nemůžou říct ani půl slova? Čtěte dál...

Tak trochu jiná pizza

Ve Velké Británii si můžete objednat opravdovou lahůdku. Jeden tamější odborník přes bylinné léčitelství vyrábí speciální druh pizzy, která má mít blahodárné účinky na váš sexuální život. Už její název napovídá - Pizzagra, po vzoru modrých pilulek podporujících mužskou potenci.

 

Pizzagra je složena ze samých ingrediencí všeobecně považovaných za afrodiziaka. Nejčastěji jsou její součástí chřest, artyčoky, kaviár, černý pepř, zázvor či feferonky, ale také sladší variace s banány, karamelem nebo čokoládou.

 

Povolenka na soulož v parku

Sexuálním hrátkám se v klidu můžete oddávat ve známém amsterodamském městském parku Vondelpark, povolili to totiž volnomyšlenkářští představitelé jejich radnice.

 

"Pořád tu jsou ale jistá pravidla. Lidé si musejí odnést své odpadky, až je po všem, a nikdy nesmějí mít pohlavní styk poblíž hřiště. Sex musí být omezen pouze na večerní a noční hodiny," uvedl radní zastupitel Paul Van Grieken. Není divu, že postarší pejskaři z nového nařízení šílí.

 

Minibar s erotickým zbožím

Britové se mohou pyšnit i následujícím "převratným" vynálezem. Tentokrát bychom za jeho poznáním zavítali do hotelu Vincent nedaleko anglického Liverpoolu. V minibarech šedesáti pokojů tohoto hotelu hosté naleznou mimo tradičního alkoholu, oříšků a čokolád i kondomy, vibrační kroužky, lubrikační gely a jiné sexuální pomůcky.

 

Pokud by vám ale tohle všechno přišlo příliš fádní a nudné, na požádání je k dispozici i speciální nabídka zahrnující bičík, masku a pásku vhodnou ke svazování na tzv. bondage.

Tak pro co se rozhodnete?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 88