Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Polovina mužů raději velkou TV než sex

Zajímavý výsledek měl průzkum společnosti Comet. Zjišťoval, zda by se muži vzdali sexu na šest měsíců, kdyby na oplátku dostali velkou plazmovou televizi. Polovina z nich by to udělala, přesněji 47 procent.

Můžeme se utěšovat tím, že průzkum proběhl ve Velké Británii a v Česku by možná muži tváří v tvář nabídce na plazmovou obrazovku o úhlopříčce 120 a více centimetrů odpověděli jinak a raději zvolili sex, ale bůhví… Ženy na ostrovech by televizi zaměnili za sex jen ve 35 procentech.

 

Naproti tomu by se jen 17 procent britských mužů vzdalo sportovních a hlavně fotbalových přenosů, a to zůstala protihodnota stejná. Že by sex s britskými dívkami opravdu nestál za nic? Čtvrtina všech Britů by si odřekla za televizi odřekla čokoládu, 24 procent by na šest měsíců přestalo kouřit.

 

Prodejce elektroniky Comet se v průzkumu dotázal celkem dvou tisíc Britů. Výsledek souboje televize a sexu překvapil i samotnou firmu. „Jak se zdá, tak na velikosti v tomhle případě opravdu záleží,“ komentoval věc dvojznačně zástupce obchodu.

Za co byste vyměnili půl roku bez sexu vy?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 142