Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Kněz vyzývá: Sex každý den

Paul With, hlavní pastor Relevantního kostela v Ybor City, vyzval své vdané a ženaté ovečky, aby si dopřáli třicet dní sexu. Souložte každičký den v měsíci, sdělil překvapeným věřícím.

Jeho výzva ovečkám, které ještě v manželství nezakotvily, je trochu jiná: ti se zas mají sexu na jeden měsíc vzdát. Jak uvádí Sky News, pastor Wirth chce tímto "maratónem" přispět ke snížení vysoké rozvodovosti mezi lidmi, kteří do jeho kostela chodí.

"Americké páry, a to jak sezdané, tak i nesezdané, mají ve vztazích problémy. Manželským párům se zdá, že sex je, zvlášť na začátku, skvělý, ale pak dojde na každodenní život a sex začne mizet. A naopak, když nikoho nemáte, myslíte na sex pořád a zdá se vám, že byste si chtěli užít tak často, jak to jen jde. A to občas stojí v cestě tomu, abyste později mohli mít opravdu zdravý vztah, když vstoupíte do manželství," říká mudrlantsky pastor.

Kostel, kde Paul Wirth působí, Relevantní kostel, se charakterizuje jako "neformální, současný křesťanský kostel" a jeho bohoslužby jsou uzpůsobeny "kosmopolitním profesionálům a mladým rodinám."

Má pastor pravdu?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 103