Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
dřevostavba / foto: Ovelos

Bydlete již za pár měsíců

Mít vlastní nově postavený rodinný dům je sen snad každého. I tomu, kdo však nemá se stavbou již nějaké zkušenosti, je jasné, že v současné době výstavba rodinného domu znamená zadlužit se na celý život.

Naštěstí díky mnoha novým technologiím není touha po vlastním a přitom finančně dostupném bydlení jen vzdáleným snem. Velkým trendem posledních několika let se staly velmi kvalitní a přitom úsporné dřevostavby.

Rychle provedené dřevostavby

Pro pořízení dřevostavby mluví hned několik prokazatelně kladných důvodů. Výstavba dřevostavby není finančně tolik náročná. Se zděnou stavbou se její cena nedá vůbec srovnávat. Oproti nim navíc vynikají také možností velmi rychlé stavby. Bydlet můžete pohodlně již za pár měsíců. Dřevo je také jediný stavební materiál, který patří k obnovitelným zdrojům. Dřevostavby jsou tedy velmi šetrné k životnímu prostředí. Nejvíce však určitě oceníte energetickou úsporu stavby. Ta se projeví jak při samotné stavbě domu, tak hlavně při jeho běžném provozu. Dům bez problémů vytopíte a udržíte v něm konstantní teplotu. Dřevostavby tak v současné době představují ideál moderního bydlení, který přesně odpovídá nárokům majitelů.

Ovelos

Pokud tedy i vy toužíte po svém vlastním domě, určitě se podívejte na internetové stránky společnosti Ovelos. Tímto systémem bylo postaveno již více než 1200 rodinných domů po celé České republice. Odborníci z firmy Ovelos dřevostavby jsou ochotni vám se vším poradit. Domluvte si schůzku, na které s nimi proberete všechny vaše možnosti. Nechte si vytvořit projekt na míru a postavit dřevostavbu na klíč. V ceně domu je navíc zahrnuta i základová deska, se kterou byste jinde museli počítat zvlášť. Vše tak budete mít bez starostí a stěhovat se můžete již za tři měsíce. Neváhejte a nechte si postavit dřevostavbu, která splní všechny vaše sny o dokonalém domově.

K tomuto článku není otevřena diskuze