Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
klimatizace ilustrační obrázek / foto: shutterstock

Znáte výhody moderní klimatizace?

O klimatizacích už toho bylo napsáno mnoho. Někteří se snaží jejich jméno pošpinit, což je nevhodné, protože je klimatizace praktickým, účinným a moderním pomocníkem domácnosti, provozu i kanceláře.

Možná budete překvapeni, co všechno dokáže. Oceníte ji nejen v parných dnech roku!

Konečně vychytávky trendy produktů

V dnešní době jde všechno nějak tak rychle, což je skvělé v případě technického pokroku. Klimatizace do domu překvapí řadou funkcí. Může mít časovač pro topení i ochlazování vzduchu. Dalším zajímavým prvkem je autorestart, kdy se v případě výpadku proudu vrátí do předchozího stavu. Určitě se vám zalíbí funkce sleep, kdy se při spaní zvýší či sníží teplota. Rozhodně se tím šetří náklady na energie. Alergici ocení absorpční filtry zachycující prach, kouř z cigaret, bakterie i mikroorganismy.

Modely s puncem kvality

Pokud prahnete po kvalitní klimatizaci do bytu, zalíbí se vám modely Samsung. Nelze je zařadit k cenově nejdostupnějším, ale nepostrádají efektivní invertorové pohony a další technologie, které si ověříte na webu https://www.czechklima.cz/. Klimatizace Samsung má moderní design, snadno se instaluje, ohromí bezproblémovou údržbou a díky trendy technologiím šetří spoustu peněz za energie. Samsung Wind-Free™ poskytuje v bytě chladnější prostředí, a to bez nemilého průvanu. Model Samsung Best se může pochlubit technologií Virus Doctor, která vyžene téměř sto procent bakterií, virů a nečistot. Samsung Better kočíruje chlazení členitých prostor a model Samsung Good vás překvapí prachovým antibakteriálním filtrem, automatickým hlídáním teploty, dálkovým ovládáním a super úsporou energií!

Záruka a servis

Rádi byste klimatizaci do domu či kanceláře? Zaměřte se na zboží a služby od profesionálů. Zjistěte si jejich reference. Ptejte se na dostupnost náhradních dílů, servis a zkušenosti pracovníků.

K tomuto článku není otevřena diskuze