Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Přepadení / foto: shutterstock

Nejzpackanější loupež světa

Dva ozbrojení lupiči, kteří se rozhodli vyloupit bar v Sydney, si nezjistili, že se tam zrovna koná zasedání klubu motorkářů.

Dva ozbrojení lupiči, kteří se rozhodli vyloupit bar v Sydney, si nezjistili, že se tam zrovna koná zasedání klubu motorkářů. Předseda klubu řekl, že povedená dvojice musela propadnout už ve zlodějské škole.

Dva maskovaní muži vtrhli do baru a mávali mačetami. Zákazníkům poručili, aby si lehli na zem. Netušili, že ve vedlejší místnosti zasedá padesát svalovců v kožených oblecích. Jednomu ze zákazníků se podařilo vyklouiznout a upozornit motorkáře, co se děje. Ti okamžitě s chutí vyrazili do akce. Výsledek? Jednoho lupiče chytili hned na místě, druhého dostihli za rohem. Oba skončili v s lehkými zraněními v nemocnici.

Předseda motorkářského klubu, známý pod jménem "Klaun", je s celou akcí velmi spokojen.
"Řešili jsme tam v klidu svoje záležitosti, když přiběhl z baru chlápek, že jsou tam zloději. Šli jsme se na to podívat a jeden z lupičů vyskočil zaskleným oknem. Ani se nenamáhal ho nějak otevírat, prostě jím proběhnul. Když přijeli policisté, byli rádi, že mají o kus práce méně.

Zapůsobilo na ně, že jsme ty chlápky chytili tak hladce. Připravili jsme jim je na místě už zpracované, i s jejich maskami, zbraněmi, a vším ostatním vybavením. Nemůžu uvěřit tomu, že ti dva lupiči byli tak hloupí, že šli krást do baru, kde sedělo 50 motorkářů. Prostě pitomci, úplně padlí na hlavu."

Co na to říkáte vy?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 175