Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Xfactor / foto: Nova TV

X Factor: teď už je to na nás!

Tak a je to! Porota má vybráno, teď už budou vyhazovat zpěváky z kola ven fanoušci.

A jak to všechno proběhlo? Které zpěváky nám porota podstrčila pod nos?

Skupiny na koncertu
Petr Janda si se svými svěřenci poradil vskutku bravurně. Nechal je všechny udělat menší koncert pro své příbuzné, aby se ukázalo, jak jim zpívání před publikem jde. Nebylo to vůbec jednoduché, ale nakonec si frontman Olympicu přece jen vybral, koho pošle do finále.

Potkají se v něm čtyři vokální skupiny, a to Romantic, Za 5 dvanáct, Divoké kočky a brněnská šestka All X. A zvláště ti poslední vypadají na slušnou díru do světa. Uvidíme...

G8 na plovárně
G8, aneb osmička Gábiny Osvaldové, se o finálová místa prala v pražské Občanské plovárně. Převaha mužského pohlaví byla u Gábiny jasná. A kdo postoupil? Tak po pořádku.

Nejdříve Lukáš. "První, co mě napadlo, bylo, promiňte Gábino, nic osobního... Ty krávo!" usmíval se mohutný sympaťák. Spolu s ním uspěli i řidič kamiónu Jiří, studentík Ondřej a jediná ženská - Martina. Herečka Olga Lounová skončila. Proč? Prý už je příliš profesionální.

9 kuřátek ve studiu
Mladí a nadějní zpěváci, kterým ještě není čtvrtstoletí, se sešli v nahrávacím studiu na Barrandově. Všichni se museli naučit jednu jedinou skladbu, a to Angel od Robbieho Williamse. To aby mohl Ondřej Soukup rozhodovat férově.

Nevybíral si ale z osmi, musel rozhodnout o osudu hned devítky mlaďochů. „Co já budu dělat, jak si mezi vámi vyberu? Tak se asi půjdem oběsit, ne?“ zoufal si na začátku Ondřej. Ale pak se do toho obul a pět soutěžících vyházel. Včetně Terezy, dcery Karla Vágnera.

Do finále tak postupují Kamila, Pavlína, Anna a jediný klučina - popleta David. Ovšem jednoduché to chlapec neměl. „Tebe poslat dál, to se rovná sebevraždě. Občas ale riskuju, a tak se mnou půjdeš dál,“ zaznělo ze Soukupových úst a sympatický rošťák tak mohl odjet domů slavit. Stejně jako ostatní postupující.

Příště už je to na nás, první finálový večer se koná už tuto neděli.

Komu fandíte v X Factoru?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 76