Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Steven Tyler / foto: Svend

Celebrity: kdo z nich je nejpříšernější?

Jejich jména se v zahraničních žebříčcích stále opakují. A není to nic příjemného. Jedná se totiž o hitparádu „příšer“ mezi populárními světovými celebritami. O takové umístění nikdo nestojí…

Vedle Stevena Tylera, frontmana skupiny Aerosmith, z úvodní fotky v podobných žebříčcích překvapivě frčí i "tvrďáci" Daniel Defoe, Burt Reynolds a Gary Busey (zleva). Ten je však poněkud znevýhodněný tím, že před časem prodělal těžkou nehodu na motocyklu.


Stálicí podobným hitparád je samozřejmě i někdejší popový král Michael Jackson, který svou vizáží dokáže vystrašit i otrlého fanouška. Tentokrát neuvádíme královnu pořadí hrůzostrašných celebrit Jocelyn Wildenstein, které jste se už mohli namlsat dost... Místo ní dostávají příležitost herečka Goldie Hawn a Smokey Robinson, americký zpěvák, textař a producent.


Nechybí ani britská zpěvačka Amy Winehouse, která pravidelně plní stránky deníků svými drogovými i jinými výstřelky, herečka v letech Joan Rivers a muzikant z kultovní formace Rolling Stones Keith Richards. Ten často dostává v žebříčcích přednost před svým parťákem Mickem Jaggerem.


Tak to jsou oni, podle zahraničních médií strašáci mezi celebritami. Řada z nich přitom podstoupila i několik plastických operací. A nepomohlo to. Schválně, poznáte, kteří z nich prodělali plastiku a kteří mají svůj obličej takříkajíc od pánaboha?

Kdo z nich má plastiku?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 285