Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Britney Spearsová / foto: Korzo

Britney přišla o 61 miliónů dolarů

Zpěvačka Britney Spears celý minulý rok bojovala s těžkou drogovou a alkoholovou závislostí podpořenou psychickými problémy.

Přišla během svého martyria nejen o manžela, s nímž svedla nelítostnou rozvodovou bitvu o majetek a děti, které jí byly nakonec odebrány. To ale zdaleka není konec zpěvaččiných trablů. Až nyní se při bližším ohledání jejího účetnictví ukázalo, že ji životní eskapády stály neuvěřitelných 61 miliónů dolarů!

Na obrovskou ztrátu přišel zpěvaččin otec Jamie, který byl začátkem roku soudně určen jako poručník a správce majetku své dcery. Jak tisku prozradil rodinný přítel, Britney ve svých nejhorších časech propadala nákupnímu šílenství a kupovala všechno, co jí přišlo pod ruku.

Nakupovala, ale nepoužila
"Britney utratila obrovské peníze za šaty, boty a šperky, které nikdy nepoužila. Další ohromná částka padla za pořádání večírků, na drogy a alkohol," prozradil zdroj s tím, že nemalé peníze také zpěvačku stáli falešní kamarádi, kteří z ní vyloudili obrovské částky v hotovosti.

Účetní expert Robert Bianchi, jehož si na rekonstrukci účetnictví najal otec Britney, také vyčíslil, že další milióny dolarů stála její opakovaná hospitalizace v luxusních odvykacích klinikách a služby právníků během jejího rozvodu a následné bitvy o majetek a děti. Celkově se tak ztráta vyhoupla na 61 miliónů dolarů. A to už opravdu zabolí...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 194