Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Rozbijte prasátko, buďte celebritou!

Toužíte stát alespoň na chvíli v záři blesků fotoaparátů, toužíte se projít po červeném koberci a chcete slyšet davy novinářů i fanoušků křičet vaše jméno? Nic složitého, už existují služby, které vám to umožní.

Asi bude ještě pár měsíců, možná let, trvat, než dorazí i k nám do srdce Evropy, ale pokud máte cestu do Ameriky a v prasátku trochu té škváry, můžete si svých x minut slávy dopřát už dnes. V zámoří totiž paparazzi pošlou na objednávku i té sebevětší nule.

 
Celebritou na jeden den

Společností, věnujících se byznysu falešných paparazzi, je za oceánem více. Třeba texaská Celeb-4-A-Day, což v překladu znamená „celebritou na jeden den“. Nabízí tři cenové programy v rozmezí 250 až 2500 dolarů a slibuje, že z jakéhokoliv nýmanda vytvoří hvězdu, a to na akci, kterou si sám vybere.

 

Takže pokud chcete zazářit na rande s novým objevem, na kamarádově svatbě či na pracovním večírku, můžete. Nejlevnější balíček v ceně 250 dolarů zahrnuje práci čtyř paparazzi,kteří se okolo vás budou motat a zdokumentují příjezd „hvězd“ na akci, vedle toho si užijete třicet minut slávy, během nichž na vás budou fotografové hulákat, vy jim pózovat a nakonec zodpovíte pár otázek falešným novinářům.

 

Celá ta taškařice skončí tím, že od firmy dostanete fiktivní magazín MyStar s vlastní rozzářenou fotografií na titulní stránce.

 
S fotografem v patách

Pokud by vám tahle péče nestačila, je možné koupit nejdražší cenový balíček Megastar v hodnotě 2500 dolarů.


Ten má vše, co nabízejí levnější programy, ale doplňuje je o dva další paparazzi, limuzínu i se šoférem, která vás na akci odveze a pak samozřejmě i z ní, dvě hodiny obletování (ovšem s vlastním bodyguardem za zády) a nakonec cédéčko s fotografiemi z celé akce.

 

Jiná americká firma MethodIzaz, založená v New Yorku, nabízí „pouze“ paparazzi fotografie. Na vaši objednávku vám kamkoliv pošlou anonymního fotografa, který vás bude neustále šmírovat, objektivem zachytí veškerý váš pohyb či setkání.


Prostě privátní detektiv naruby, jehož služby ale nehradí žárlivý partner, ale vy sami. Za hodinu práce si MethodIzaz účtují až 400 dolarů.

Uchytilo by se něco podobného i v Česku?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 89