Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Archiv

Když je sex k nepřežití...

Sex může být někdy opravdu k nepřežití. A ve světě zvířat to často platí doslova. Kteří tvorové to mají nejtěžší a musí zaplatit i tu nejvyšší cenu?

Americký aligátor
Málokterý muž je ochoten věnovat milostné předehře víc než čtyři minuty. Jenže takový americký aligátor věnuje nažhavování své vyvolené celé čtyři dny, než si vezme to, co chce. Ale klid, když to děláte jednou v roce, můžete si dopřát 96 hodin tření, cákání a pošťuchování.

magazin.cz
 

Žirafa
Není vždycky jednoduché vzbudit u žen zájem o sex a energické žirafy tohle moc dobře vědí. A tak než by škemrali u svých vyvolených o nějakou tu rychlovku, radši jim kontrolují moč, aby zjistili, zda jsou v říji. Pak si to vyberou najednou, za celé to dlouhé čekání.

magazin.cz

Černí mravenci
Jen jednou za život se vyletí tihle hlupáčci spářit se svou královnou. Pak ztratí křídla a okamžitě zemřou. Platí tedy tu nejvyšší cenu.

magazin.cz

Banánový slimák
Tenhle pomalý, umouněný tvor vzal úsloví „dělat ošklivé věci“ doslovně. Poté, co sní těla svých rodičů, se spolu páreček proplete a hodiny se spolu páří. Jakmile je hotovo, tak si při snaze rozmotat se většinou zlomí penis. Auvajs!

magazin.cz

Hroši
Aby přivábil druhého hrocha, tak tenhle obr slintá, vyprazdňuje se i močí, a to všechno  najednou, pak to pak všechno pořádně rozmáznul všude kolem. Je to jako by se hroši mazali nějakým voňavým masážním olejíčkem. I když to připomíná hrátky z německého porna, tohle hroši praktikují jak na svobodě v Africe, tak v ZOO a nejen té berlínské...

magazin.cz

Kudlanka nábožná
Tak tihle hoši to mají opravdu těžké a jsou doslovným příkladem rčení „ztratit hlavu pro lásku“. I oni patří k druhům, kteří sex obvykle nepřežijí. Samička dosti často při páření samečka sní, na její obranu nutno dodat, že z hladu. Říká se tomu manželský kanibalismus.

magazin.cz

Mořský koník
V jejich těle by asi většina mužů být nechtěla. Sameček mořského koníka je přísně monogamní a celý život se páří jen s jedinou samičkou. A aby to měl ještě těžší, stará se o potomstvo. Myje nádobí, pere prádlo, ohřívá kašičky a kojí…no dobře, náplň jeho práce je poněkud jiná, ale kdyby byl člověkem, říkalo by se mu jednoznačně podpantoflák.

 

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 250