Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Podívejte se na zkaženost celebrit

Bloggeři zabývající se luxusní tematikou či celebritami, ale také hudebníci a umělci všeho druhu byli v minulých týdnech doslova pohlceni kontroverzní fotografickou kompilací francouzského umělce s příznačným jménem Arno de France

Z této zdánlivě nevinné kompilace, kterých jsou na Youtube tisíce, se stal hotový hit, který za jediný týden vygeneroval sto tisíc zhlédnutí víceméně z jednoho zdroje.

Kompilaci podkresluje velice návyková píseň Mickeyho Avalona „So rich, so pretty“, zatímco se na obrazovce odehrává glamourový koncert.

Dalo by se také říct, že jde o přehlídku zkažené zábavy známých tváří, které uvidíte tak, jak to televize obvykle neprezentuje. Jsou tu i velmi vzácné fotografie z večírků, kterých se účastnil například Karl Lagerfeld, Madonna, Kanye West, Pharrel Williams a další umělci.

Arno de France se nechal inspirovat pracemi svých učitelů Davida LaChapella a Terry Richardsona, kteří ho naučili kouzlu kontradikce sofistikovanosti a nízkosti.

Spojením těchto dvou intenzivních faktorů vzniklo dílo prezentující životní styl bez hranic. Taková volnost je rozhodně kontroverzní, ale v pravém slova smyslu kouzelná. Zkrátka „glamour“.

Get the Flash Player to see this player.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 526