Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Barbie Fiat 500 pro blondýny

Před několika měsíci prezentoval Fiat speciální model svého oblíbeného „retro“ Fiatu 500, který se stal prodejním hitem. Šlo o edici laděnou do značky Barbie, která slavila padesáté výročí.

A jak se zdá, nezůstalo jen u představení a „barbie fiátek“ se dostane do prodeje, kde si ho jistě nenechá ujít spousta zbohatlických slečinek a paniček. Možná se o něj strhne i boj, protože se přinejmenším pro první sérii plánuje pouhých pět kusů.

magazin.cz

Exkluzivní nádech autu nedává jen skutečnost, že se jedná o limitovanou edici. Už jen tento fakt znamená, že se cena vyšplhá do pěkných výšek. Docela drahé jsou také krystaly od Swarovskiho, z nichž jsou vytvořeny některé linie a zdobné prvky vozu.

magazin.cz

Ani uvnitř auta si není na co stěžovat. Například sedačky jsou vytvořeny z drahé alkantry a samozřejmě nesmí chybět ani pěkné zrcátky sloužící pro úpravu „bárbín“.

magazin.cz

Fiat na limitované edici spolupracoval s Mattelem, vlastníkem značky Barbie, takže věrohodnost by měla být zaručena. Cena jednoho z pěti kusů je kolem  2 700 000 korun. No, možná bychom si raději koupili Porsche…

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 580