Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Britney Spears / foto: Sony BMG

Utratila 4 mega. Aby vypadala jako Britney Spears

Nikdo není šťastnější než Lorna Bliss z toho, že Britney Spears konečně zakončila svou sebedestrukci, kterou s takovým úspěchem prováděla v minulých letech.

Přesná napodobenina

magazin.cz
Vždyť Lornin životní styl je založen právě na napodobování Britney Spears. Chce být neustále jako ona. Je to jakýsi druh posedlosti.

Ne, to není legrace. A Lorna to bere skutečně vážně. Za všechny ty kostýmky, punčocháče úpravu vlasů, choreografy či hodiny tance utratila neuvěřitelných 135.000 britských liber. To je více než čtyři milióny korun!

A jen co se jí to všechno podařilo, Britney ruplo v kouli, a to tak, že si ji hned oholila, nehledě na to, že přibrala pěkných pár kilo. Tohle máte najednou napodobovat. Jen si to představte.

Lorna měla ale přece jen štěstí. Britney se ze srabu vyhrabala a ve svých sedmadvaceti letech se zdá, že je opět na vrcholu. Její cirkusové turné po celém světě je vyprodané, na vlase se jí opět skvěje blonďatá hříva a kila zázračně zmizela.

Těžké časy
Nejlepší napodobitelce Britney ve Velké Británii, jak Lorna sama sebe označuje, je osmadvacet let a svému idolu zůstala věrná i ve zlých časech.

„Když si Britney oholila hlavu, máma se mě ptala: neuděláš to viď? A já na to: ne, mami, neboj. Jenže je to moje práce, takže jsem musela. Cítím mezi sebou a Britney spirituálně propojení,“ popisuje své pocity Lorna.

„Tak jsem vzala nůžky a udělala to. Když jsem se koukla do zrcadla, chtěla jsem přestat. Bylo to tak odporné. Cítila jsem se tak nežensky a neatraktivně. Teprve pak jsem dokázala pochopit, v jakém musela být Britney srabu, že to udělala.“

Slušný byznys
Lorna chtěla být vždycky herečkou nebo zpěvačkou. Podle svých slov ale nemá dostatečný talent, a tak jí nezbylo než napodobovat. „Když si mě lidé někam pozvou, tak očekávají, že budu vypadat jako Britney, a to i tehdy, když byla tak zdevastovaná. To k tomu patří.“

Není prý nic, co by pro dokonalou imitaci zpěvačky neudělala. Zrovna se chystá na okopírování devíti tetování. Přesně na těch místech, kde je má i Britney.

Ale nakonec, Lorna se nemá tak špatně, abychom litovali jejího vyšinutí. Za vystoupení pobírá mezi patnácti a třiceti tisíci korunami, cestuje po celém světě a samotná Britney jí udělala reklamu na svých webových stránkách.

Video:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 782