Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Megan Fox / foto: Archiv

Megan Fox je nervózní. Nemá chlapa

I když se modelka a herečka Megan Fox už nemůže dočkat, až začne nějaký nový vztah, přesto má hrůzu z potenciálních ctitelů...

Není to dlouho, co se rozešla s hercem Brianem Austinem Greenem, kterého u nás známe hlavně ze seriálu Beverly Hills 90210, kde ztvárnil postavu Davida Silvera.

Kráska, která se proslavila především svou rolí Mikaely Banes v akční sci-fi Transformers, se začátkem letošního roku s Greenem rozešla. Následně se pár snažil problémy ve svém vztahu překonat, nicméně Foxová nyní oficiální potvrdila, že je definitivně konec.

Každý by ji chtěl
A teď má strach začít s někým znovu randit. "Jsem nervózní z toho, že jsem zase sama. Je to úplně děsivé. Chtěla bych, aby můj nový přítel byl upřímný a zábavný," přiznává mladá herečka.

Pravdou je, že v žádném případě nebude mít o ctitele nouzi. Alespoň to tvrdí její herecký partner z Transformers Shia LaBeouf. Je si jistý, že tahle přitažlivá kráska nebude sama nadlouho, a přiznává, že i on se přidá k zástupu jejích potenciálních milenců.

"Jasně, že bych s ní chodil. Je nádherná a naprosto úžasná," dodává její stejně starý kolega.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 90