Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Okopírujte si vlastní zadek

Především ve Spojených státech amerických jde o velmi oblíbený rituál, s nímž se provádí nejrůznější srandičky.

O co jde? No přeci, o využití kopírky k něčemu jinému, než kopírování nudných úřednických lejster.

Kopírovací fenomén
Například kolem Vánoc se američtí, v menší míře pak i všichni ostatní, úředníci předhánějí v tom, kdo si jak nakopíruje svůj zadek a jak tím někoho nachytá. Jistě, je to trochu nebezpečné. Už se párkrát stalo, že sklo kopírky pod náporem prasklo. Ale jde přeci o zábavu.

Japonský designér tuto vášeň možná příliš nepochopil a nedošlo mu, že je to sranda především proto, že kopírka na podobné výstřelky není určená. Možná se domníval, že se jedná o potřebu západních civilizací (ve striktním Japonsku mimochodem těžko představitelnou).

Netušící návštěva
A tak se rozhodl, že všem těm úředním ulehčí život. Vytvořil proto jakési křeslo, na něž se stačí posadit a ono vyfotí zadek dotyčného. Fotografii pak okamžitě vytiskne.

Na druhou stranu, přestože už to není ona improvizovaná zábava spojená se zakázaným ovocem, dalo by se toto křeslo využít jako nenápadný kus nábytku a posazovat na něj návštěvy, které pak při odchodu dostanou kopii své zadnice.

Video:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 150