Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vlaďka Erbová / foto: Korzo

Kočka Erbová bude k mání

Modelka Vlaďka Erbová přiznává, že její manželství s hokejistou Zdeňkem Bahenským prochází vážnou krizí. "Pravděpodobně se rozvedeme.

 Žádost o rozvod ale ani jeden z nás zatím nepodal," upřesnila Korzu nakrátko ostříhaná modelka. Na rozdíl od soukromého života se jí prý v práci výrazně daří.

"Nabídek na předvádění na mole mám opravdu hodně. A co se týče focení, stala jsem se například patronkou projektu Rakovina věc veřejná pro rok 2010. Rýsují se i další dvě významné akce, ale nemám zatím podepsané kontrakty, takže o tom ještě nemohu mluvit," svěřuje se Vlaďka ochotně se svými pracovními plány.

Jak ale prožije nejkrásnější svátky v roce, zatím netuší.

"Vánoce zřejmě budeme trávit s dcerou Viktorkou ve dvou, možná ale i ve třech, s manželem. Zatím jsme tuto záležitost spolu neřešili. Všechno je velký otazník. Není však vyloučeno, že Vánoce věci vyřeší a ty zůstanou tak, jak jsou," říká doslova Vlaďka.

Ona sama by byla ráda, kdyby měla především klid.
"Nejrůznější smyšlenky ubližují našim rodinám. Já se stávám vůči těmto informacím už pomalu imunní, ale manžel to nese jinak. Už jsem požádala právníka, aby se celou věcí zabýval. Každý rozhovor se mnou musí být autorizován. Pokud nebude a vyskytne se v něm nepravdivá informace nebo spekulace, bude to právník řešit," říká Vlaďka rezolutně.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 82