Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kill Bill / foto: Shutterstock

Uma Thurman dala košem milionáři i s diamantem

Herečka Uma Thurman se rozešla se svým snoubencem, multimilionářem a hoteliérem Arpadem Bussonem. Slavná dvojice si po ročním zasnoubení dala sbohem kvůli hádce o peníze.

"Zasnoubení zrušili nedávno, je to skoro dva měsíce zpátky," uvedl zdroj blízký slavnému páru.

Kvůli jedné hádce americká herečka údajně prohlásila, že by své zásnuby asi měli odvolat, a nasupeně odešla. Ve skutečnosti to nemyslela vážně. Nicméně tento původně drobný spor vedl k tomu, že se její snoubenec znovu zamyslel nad společnou budoucností. A rozhodl se vztah alespoň na čas ukončit.

Dvojice se začala vídat v roce 2007 a po roce se zasnoubila. Arpad herečce navlékl zásnubní prsten s osmikarátovým diamantem. Ten mu však Thurman zřejmě vrátí. "Ona mu ho asi dá zpátky. Chce mu vrátit všechno, co je jeho," uvedl zdroj.

Uma, která má s bývalým manželem Ethanem Hawkem jedenáctiletou dceru Mayu a sedmiletého syna Levona, byla zatím vdaná dvakrát. Jejím prvním manželem byl Gary Oldman. Diva nedávno přiznala, že ještě není na další svatbu připravená.

"Jsem šťastně zasnoubená, ale ještě jsme se nedohodli na datu svatby. Za ničím se neženu. Jednou to uděláme, až budeme připraveni. Nemůžeme žít nikde jinde, protože otec mých dětí žije tady. Musíme to nějak vymyslet," nechala Uma se slyšet.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 18