Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lindsay Lohan / foto: Yu Tsai /Muse

Nahá Lindsay Lohan na soukromé party

Divoká herečka se nechala odvážně nafotit.

Zdá se, že hollywoodská dračice Lindsay Lohan vzala mužské plémě na milost. Nebo se ve společnosti opačného pohlaví jen přetvařovala pro účely nafocení poněkud „špinavých“ fotek pro italský módní plátek Muse.

magazin.cz

magazin.cz

Drsné fotky
Americká herečka, jež je jednou z nejznámějších hollywoodských lesbiček (nebo to o sobě aspoň říká) a naposledy randila třeba s DJkou Samanthou Ronsonovou, nafotila vskutku provokativní set.

Na jedné fotografii rozkročená nad vyčerpaným mužským tělem vítězně kouří cigaretu, na další je vidět v dosti použitém stavu zezadu a další – zřejmě nejumělečtější – ji zachycuje ve vášnivém objetí muže.

Fotograf Yu Tsai se nechal slyšet, že se mu s Lindsay pracovalo náramně dobře. Herečka prý naprosto nemá problém se před objektivem svléknout. Chtělo by se dodat, že nejen před ním…

magazin.cz

Jako Kate Moss
„Nevedla se žádná diskuze o posunování hranic. Nahota jí vůbec nevadila, pokud měla jasnou uměleckou integritu,“ říká Yu Tsai, který se nechal inspirovat divokým pařením modelky Kate Moss v devadesátých letech, z nějž vznikly fotografie podobné, nicméně neinscenované.

Každopádně, o tom, že je Lindsay přinejmenším bisexuální, už se mluví hodně dlouho. Měla období, kdy dávala přednost ženám, nedávno však byla viděna ve vřelé společnosti komika Jasona Segela.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 176