Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Obarvila kočku na růžovo. Aby vypadala jako ona!

Chudák zvíře.

V Anglii můžete momentálně spatřit unikátní zjev – růžovou kočku. Ne snad že by se růžová narodila. To jen její majitelka tuhle barvu tak miluje, že neodolala a obarvila jí i svého domácího mazlíčka.

Dobrý nápad
Lidé v okolí se nejprve prapodivně zbarveného tvora děsili, když ho však viděli ve společnosti Natashy Gregorové, pochopili.

Samotná Natasha má totiž růžové vlasy. Zřejmě si tak řekla, proč by nemohla mít také růžovou kočku. Koupila tak potravinářské barvivo a svůj záměr uskutečnila.

„Je to má oblíbená barva, prostě ji miluju. Obarvila jsem si vlasy na růžovo a snažím se nosit hlavně růžové oblečení,“ říká dvaadvacetiletá matka dvou dětí Natasha.

„Obarvení Oi! Kitty (jméno kočky – pozn. red.) se ukázalo být skvělým nápadem. Vždycky jsem chtěla růžové zvíře – jako moje vlasy.“

Zvířeti by neublížila
Natasha si prý pozorně přečetla instrukce na potravinářském barvivu. Nenašla prý nic, co by mohlo škodit zvířatům ani lidem, a tak se rozhodla barvu aplikovat.

Oi! Kitty netradiční zbarvení zjevně nevadí a chová se jako kterákoliv jiná kočka. Jak se na ní dívají ostatní zvířata, se nám nepodařilo zjistit. Možná podobně jako lidé na její majitelku. Jenže na rozdíl od ní Oi! Kitty za svou barvu nemůže.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 53