Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ewa Farna / foto: Korzo

Český slavík 2010: Bílá podporovala Primu, Farna vypalování

Překvapení v Českém slavíkovi nečekejte!

magazin.cz
Letošní, již 45. ročník ankety cen Český slavík se nijak výrazně nelišil od těch předchozích. Po šestatřicáté si Zlatého slavíka odnesl Karel Gott, potřinácté zpěvačka Lucie Bílá a počtvrté skupina Kabát.

Bílá se stala i celkovou vítězkou ankety, když dostala celkem 54 060 hlasů.
Místo pokorného děkování se ale celebrity letos při děkovné řeči pořádně rozpovídaly.

Bílá: Nova mě stejně jednou osloví

Lucii Bílé televize Nova, která byla hlavním mediálním partnerem, zakázala zpívat, a tak si zpěvačka neodpustila pár narážek.

"Každý rok půjčuji své Slavíky do televize. Teď jsem si je nedávno dávala zpět na své místo a u každého jsem se zastavila. Musím říct, že je to bomba. Je potřeba vyhledávat nové talenty. Zítra máme finále, bylo by prima, kdybyste se dívali," pronesla v přímém přenosu.

Toho, že by z toho byl problém, se nebojí. Je si jistá, že jednou se na ni televize Nova stejně s něčím obrátí.

magazin.cz


Farna byla ráda, že ji nevyhodili ze školy

Zpěvačka Ewa Farna, která podruhé Lucii Vondráčkové letos obsadila bronzovou příčku, se také rozpovídala víc, než by chtěla.

"Chci poděkovat všem za podporu, za to, že mě ještě nevyhodili ze školy, a také za to, že si lidé kupují, vypalují i stahují moje písničky," svěřila se.

magazin.cz


Dyk pobavil, Kolář dojímal

Největším a také nejvtipnějším překvapením byla kapela Nightwork, která obsadila ve skupinách bronzovou příčku a její člen Vojtěch Dyk i třetí místo v kategorii zpěvák roku. Přestože to nečekal, pohotově zareagoval v souvislosti s jejich současným úspěšným hitem Tepláky.

"Samou radostí mi přeskočily gule doleva," vyhrkl ze sebe a rozesmál celé publikum.

magazin.cz

Naopak do smíchu divákům moc nebylo při interpretaci písně Petra Muka Tančíš sama, kterou zazpíval Stříbrný slavík v mužské kategorii Petr Kolář, a uctil tak zpěvákovu památku.

Skokanem roku se stal Xindl X, cenu Objev roku získala Markéta Konvičková.

magazin.cz

Výsledky ankety Český slavík Mattoni 2010:

ZPĚVAČKA
Lucie Bílá

ZPĚVÁK
Karel Gott

SKUPINA

Kabát

SLAVÍK BEZ HRANIC

No Name

OBJEV ROKU

Markéta Konvičková

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3