Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Adam Levine / foto: cosmopolitan.co.uk

Zpěvák Maroon 5 úplně nahý

A udělal to pro dobrou věc!

Frontman losangeleské skupiny Maroon 5 Adam Levine odhalil své vypracované tělo v britské mutaci časopisu Cosmopolitan. Rozhodl se tak pomoci organizaci Everyman, která se snaží pomoci postiženým rakovinou prostaty a varlat a velké úsilí věnuje i prevenci.

Rakovina prostaty sice postihuje většinou starší muže, ale myslet na ni musí i mladí. Podle vědců totiž promiskuita v mládí vede v pozdější fázi života k většímu ohrožení zdraví. Proto je účinkování Levina, jenž představuje idol pro mladé lidi, v kampani tak důležité.

O této fotografii se bude mluvit dlouho. Zpěvák je úplně nahý, takže nabízí pohled nejen na svaly, ale i na četná tetování. Pouze nejchoulostivější část těla mu zakrývají ženské ruce.

magazin.cz

„Většinu života jsem strávil nahý,“ řekl Levine. „Dokonce mi hodně lidí řeklo, že je to až nevhodné. Ale to víte, žiji v Kalifornii, kde je pořád teplo – takže proč ne?“

Interpret hitu Misery momentálně randí s Annou Vyalitsynovou, ruskou modelkou ze stáje Victoria's Secret. Ruce, kryjící jeho rozkrok, jsou právě její. I ona je prý zastánkyní nahoty.

„Myslím, že ženy ve spodním prádle vypadají nádherně,“ řekl Levine v rozhovoru pro Cosmopolitan. Co ho na ženách přitahuje nejvíce? „Jsem fanoušek nohou. Chlapi většinou koukají na zadek nebo na prsa. Nohy jsou mnohem „oldschoolovější“, lidé na ně často zapomínají. Ale jsou tu důležitější věci, které se mi na ženách líbí. Sebedůvěra a ženskost. Smysl pro humor a inteligence.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 46