Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Iva Kubelková / foto: Korzo

Iva Kubelková: po dvou dětech 60 centimetrů v pase

Moderátorka, modelka a herečka Iva Kubelková, která vyhrála soutěž o nejkrásnější česká ňadra, bude okouzlovat v nových dílech seriálu Cesty domů.

Ačkoliv porodila dvě děti, má stále stejné míry 93-60-90, jako když se v roce 1996 stala Vicemiss ČR. „Diety přitom nedržím, necvičím, holky jsem kojila do dvou let. Je to prostě v genech. Maminka je také stále štíhlá,“ prozradila Kubelková, která je navíc vegetariánkou.

Tajemný přítel
Její život je obestřen tajemstvím. S přítelem, se kterým má dcery Natálku a Karolínku, se nikde neukazuje a jeho jméno je tajemstvím. Ví se jen, že je Němec. Však také holčičky mají dvojí občanství.

A ještě něco – muž jejího života je prý o dost starší a o půl hlavy menší než Iva. Ta nyní vstoupila do seriálu Cesty domů jako doktorka Alice Dvořáková.

magazin.cz


Kdo je Alice?

„Alice je dcerou ředitele a dost se na to spoléhá. Je protěžovaná, doktořinu trošku fláká, je drzá, ale ve skutečnosti je to docela fajn holka. Není to úplně malá role a já ji hraji s renomovanými herci,“ libuje si Iva Kubelková.

Jak tvrdí, dokáže bez problémů skloubit rodinný život s moderováním pořadu Sama doma a natáčením televizního seriálu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 13