Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga / foto: Shutterstock

Lady Gaga zpívala a zvracela zároveň

Trpěla totiž akutní otravou jídlem.

Lady Gaga přiznala, že nedávno odmítla zrušit show v britské metropoli, ačkoli jí lékař diagnostikoval otravu jídlem... A musela utíkat z pódia zvracet.

Zvracela za scénou
Obdivuhodnou pracovní morálku prokázala americká zpěvačka, vlastním jménem Stefani Germanotta. Během nedávné série koncertů v Londýně, které byly součástí jejího turné Monster Ball, překonala i otravu jídlem. Přiznává ale, že nevolnost její výkon přeci jen poznamenala.

Lady Gaga byla rozhodnutá vystupovat, přestože se cítila mizerně. Na pódiu to vydržela, ale za scénou jen tiše zvracela.

„Nevím, jestli jsem se o tom už zmiňovala, ale nedávno jsem v Londýně dostala otravu jídlem. Během každého převlékání kostýmů jsem chodila zvracet. Nikdo z obecenstva o tom nevěděl.“

Bála se obyčejnosti
„Prostě jsem sama sebe přesvědčila, že na scéně zvracet nesmím. Říkala jsem si, že jestli se pozvracím, budou si myslet, že jsem opilá. Nechtěla jsem, aby si pomysleli, že jsem jen člověk, natož opilec. A už vůbec jsem si nepřála, aby někdo věděl, že mám něco tak obyčejného, jako je otrava jídlem,“ přiznala Stefani v interview pro magazín Vogue.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 23