Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.mirror.co.uk

Bin Ládin má dvojníka!

Zpočátku to vypadalo, že islámský vůdce skupiny al-Káida vstal z mrtvých. Nakonec však vyšlo najevo, že ten chlapík s dlouhou bradou a zbraní v ruce je jeho dvojník, Hasmet Hichster Londono.

Terorista jako idol
Hasmet Hichter Londono není muslim a islámu rozumí asi jako koza petrželi, nicméně vůdce islámské teroristické skupiny al-Káida, Usáma bin Ládin, mu učaroval. Pro tohoto kolumbijského hlídače autoparku je terorista hrdinou, do kterého se již sedm let stylizuje. Obléká se jako on, nechal si narůst dlouhý plnovous a dokonce nikdy nevychází z domu bez repliky samopalu, která jako by z oka vypadla tomu, jenž při sobě nosil světoznámý islámský terorista.

magazin.cz

Kolumbijský Usáma
V Bogotě už Londona dobře znají a je zdejší raritou. Kdysi však byl obyčejným občanem města, který ničím zvláště nevynikal. Obrat začal v momentě, když mu někdo ukázal teroristu Usámu bin Ládina poté, co proběhl atentát na newyorská Dvojčata. Od té doby se Hasmet Hichter Londono stal kolumbijským Usámou. Sice sám se o politiku nezajímá, nicméně představa jistého hrdinství mu imponuje.

Pochybnosti o smrti talibánského vůdce
Když před několika týdny došlo ke zneškodnění Usámy bin Ládina, vznikaly tak spekulace, že je terorista stále naživu. Tyto šumy podporoval i fakt, že Amerika neukázala žádný důkaz o bin Ládinově smrti. Vlažně se k informaci o zabití talibánského vůdce stavěl i jeho mluvčí, Zabiullah Mujahid.

magazin.cz

Dvojník je pořád naživu
Obama byl tak donucen prohlásit, že si je stoprocentně jistý bin Ládinovou smrtí a podložil to několika fotografiemi mrtvého. Nicméně, nemůžeme se divit, pokud některý z pochybovačů viděl naživo Hasmeta Hichtera Londona, musel pocítit velmi silné déjà vu

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5