Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lindsay Lohan / foto: nymag.com

Lindsay Lohan jako Marilyn. A nahá!

Hollywoodská rebelka Lindsay Lohan nafotila pro magazín New York fotografie, na nichž vypadá jako slavná Marilyn Monroe v roce 1962. Pózy podobné, fotograf stejný. A je z toho poprask!

Hollywoodská rebelka Lindsay Lohan nafotila pro magazín New York fotografie, na nichž vypadá jako slavná Marilyn Monroe v roce 1962. Pózy podobné, fotograf stejný. A je z toho poprask!

 

Americká herečka se tímto způsobem rozhodla vzdát hold blonďaté sexbombě, po níž muži prahli v padesátých a šedesátých letech minulého století. Pouhých šest týdnů poté, co Marilyn fotografie dokončila, byla nalezena mrtvá po předávkování barbituráty.

 

Čtyřicet šest let uplynulo a před objektivem Berta Sterna stanula jiná problémová herečka, která se potýká s pitím i drogami a se svou kariérou nenakládá příliš prozřetelně. Stejně jako Marilyn plní titulní stránky bulváru. Obě patřily a patří mezi kontroverzní ženy, což Sterna lákalo jako můru lampa.

 

Lindsay nad nabídkou podle New York magazínu neváhala ani okamžik. „Dlouho jsem nepřemýšlela. Jen jsem si to dala dohromady. Bert Stern, fotky Marilyn. Nebylo o čem přemýšlet, byla to skutečná pocta,“ uvedla. Ostatně přiznala, že má doma kresbu Marilyn i další její věci.

 
Více fotografií najdete na stránkách magazínu New York.

Líbí se vám Lindsay Lohan?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 310