Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Keith Richards / foto:

Rocker šňupal popel mrtvého tatíka

Mysleli jste si, že kytarista Rolling Stones Keith Richards může svým zbrázděným obličejem může dělat reklamu tak maximálně nejbližší záchytce?

Chyba lávky, i tenhle ostřílený rocker se zařadí mezi slavné osobnosti, které oslovila módní značka.

Tváří módní značky
A ne jen tak ledajaká, Richards se stane novou tváří slovutné fimy Louis Vuitton, kterou v minulosti propagovali například herečka Catherine Deneuve, někdejší prezident SSSR Michail Gorbačov nebo slavný tenisový manželský pár André Agassi a Steffi Graf.

Samozřejmě, že k osobě s tak výraznou image, jakou má Richards, se musí přistupovat s obzvláštní péčí. Reklamní fotografie tedy zhotovila renomovaná Annie Leibovitz a zobrazují Keitha s kytarou, an sedí pohodlně rozložen na kanapi v hotelovém pokoji, prosvíceném ztlumeným světlem lamp s přehozeným šálami s umrlčími lebkami. Slogan: Některé cesty nelze vyjádřit slovy.

Bouřlivák a opilec
Není to poprvé, kdy se druhý nejdůležitější (pro mnohé ale spíš první) muž slovutných Stounů prosadil mimo rámec kapely. Zatímco akční Mick Jagger čile natáčí sólová alba, motá se do politiky a všemožně se ukazuje, stoický opilec Keith zůstává v pozadí a občas si jen tak pro radost střihne nějakou bokovku.

Jako třeba roličku v letním trháku Piráti z Karibiku – Na konci světa, kde si s ležérností sobě vlastní zgustnul na postavě otce prohnaného Jacka Sparrowa (Johnny Depp, samozřejmě).

Občas na sebe Keith taky upozorní i způsobem nechtěně komickým, jako když ondy v opojení lezl kamsi na strom, nabil si kokos a kapela musela odříct vystoupení. Nejdřív se mluvilo o tom, že se Richards drápal na palmu, pak ale zvrásněný rocker připustil, že nešlo ani tak o palmu, jako spíš o nepříliš vzrostlý stromek. Za střízliva by z něj prý v žádném případě nezbuchl.

Před časem zase rozvířil debatu, když v žertu prohlásil, že nejdivnější věc, kterou kdy šňupal, byl popel zesnulého otce. Smíchal si ho prý s koksem, udělal lajničku a šup s ní do nosu...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 97