Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: bottomsup.ca

Boxerky promění intimní partie v ideál

Na trh byly uvedeny pánské boxerky, které skvěle tvarují hýždě i přirození.

Až příliš dlouho měly ženy monopol na vylepšování svých tělesných partií, zejména v oblasti prsou, umělým způsobem, respektive používáním kouzelných podprsenek, které jim udělaly hruď schopnou konkurovat kdejaké modelce.

Kouzelné boxerky
Kde ale celou tu dobu byl pánský ekvivalent, jenž by vylepšil ty části mužského těla, na něž chce být každý samec hrdý? Nyní se ukazuje, že přinejmenším odpověď na tuto otázku mají v Kanadě, kde začala výroba téměř zázračných boxerek.

magazin.cz

Sedavá zaměstnání a nadměrný příjem kalorické stravy dělají i s mužskými, dříve atletickými těly divy – bohužel k horšímu. Mít menší pupek, to se dá ještě přežít, ale být rozteklý kolem pasu? To je noční můra nejen žen, ale i mužů.

Právě nové boxerky by tomu měly zabránit a v rámci možností váš zadek dostat znovu do formy, a to doslova. Reklama hlásá, že bude vypadat přesně tak, jak si přejete. Samozřejmě záleží na tom, nakolik jste to se sebeneudržováním přehnali, ovšem i překvapivě značné poklesky se dají vyspravit.

Vylepšení i vepředu
Boxerky tvarují pozadí prostřednictvím dvojice vycpávek umístěných v jejich zadní části. Díky nim a speciálnímu střihu v nich váš zadek bude vypadat anatomicky mnohem více přirozeně.

Návdavkem dostanete i vylepšení v přední části. To je region pro mnoho mužů snad ještě choulostivější a většina z nich chce svou chloubou ženy ohromit. Díky speciálnímu váčku vpředu boxerek se dají zamaskovat nedostatky i v této oblasti.

Na druhou stranu se zase nevyplatí spoléhat na to, že šikovné trenýrky zachrání všechno. Pokud si domů přivedete adeptku na postelové hrátky, můžete se setkat s jejím zklamaným pohledem poté, co se po odejmutí boxerek vaše nadupané partie promění ve zcela všední a prachobyčejnou páprdovskou záležitost...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 596