Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Michaela Maláčová / foto: Shutterstock

Maláčová opět na mole!

Ředitelka soutěže Česká Miss a držitelka korunky krásy z roku 1991 Michaela Maláčová se po porodu svého syna Arona ukázala opět na předváděcím molu.

I když už se předváděním dávno neživí, pár přehlídek neodřekne, obzvlášť pokud ji na mole chce kamarádka Jana Berg.

Návrhářka Michaele vytvořila speciální model, který měl svými barvami připomínat českou státnost. Vedle Michaely se molu předvedly takové krásky jako Diana Kobzanová, Lucie Hadašová, Daniela Frantzová, Kateřina Průšová nebo Kateřina Sokolová.

magazin.cz

Největší atrakcí večera ale byla tanečnice Kristina Bastienová, která celou módní show zahajovala houpáním na houpačce v krásných žlutých šatech, které měly představovat léto.
Módní přehlídka návrhářky Jany Berg a butiku se spodním prádlem Le Chaton se nesla v duchu čtyř ročních období.

magazin.cz

„Naší snahou je pro prezentaci nových kolekcí v Praze vybírat výjimečné prostory a tematicky se jim přizpůsobit. Z mnoha nabízených lokalit jsme letos zvolily Jízdárnu Pražského hradu, kde se ještě nikdy žádná přehlídka nekonala,“ vysvětlovala Jana Berg důvod, proč si vybraly pro svou kolekci s názvem Polibek Praze právě toto místo. „Polibek Praze tedy byl polibkem panenským,“ doplnila návrhářka s úsměvem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 100