Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Metro

Zpívající tričko, super vynález

Technologická společnost ThinkGeek Labs začala inzerovat zpívající tričko, o výrobek byl nebývalý zájem. Jenže… inzerát vyšel na apríla!

Zákazníci to zbaštili i s navijákem, jenže co teď s tím. Vykašlat se na ně, nebo osobní zpívající třičko zkusit vyvinout a vyrobit. Že bude zájem obrovský, to věděli, protože společnost objednávky doslova zavalily. A tak se firma rozhodla pro variantu dvě a třičko s reprákem opravdu vyrobí.

Žádná láce za tričko
Aprílový inzerát nabízel tričko za 39,90 liber (v přepočtu asi 1 400 Kč). Ten, kdo by ho nosil, by podle žertovné reklamy měl šanci díky integrovanému reproduktoru na přední straně trička pustit si hudbu k různým životním situacím.

Na bezdrátovém ovladači by si mohl zvolit melodii, která by nejlépe vystihovala to, co právě prožíval  - od veselé skočné písničky k zábavě v parku až po sexy melodii k milostné předehře...

Když překvapená společnost viděla, jaký je o imaginární výrobek zájem, rozhodla se, že nápad zrealizuje. “Po ohromujícím počtu pozitivních ohlasů,následovaly tisíce emailů s nadávkami, kde se to blbé tričko zadrhlo a ať ho okamžitě pošleme,” popsal zástupce firmy, co si sami nadrobili.  

Jen své zákazníky varují, že “armáda robotických továrních opic je trochu pomalá, takže bude chvíli trvat, než vyrobí skutečnou verzi prďáckého výrobku.”

ThinkGeek také upozorňují, že “skutečný výrobek se ve finále může poněkud lišit ve vzhledu či ceně od jejich aprílové nabídky,” ale slibují nedočkavým zájemcům, že s nimi zůstanou ve styku.

Podívejte se na video, které způsobilo takový poprask. No nechtěli byste takový model?

Jak se vám tento nápad líbí?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 77