Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Párty / foto: shutterstock

Rozvod jako výhra v soutěži

Australský magazín pro muže vyhlásil soutěž, v níž nabízí rozvod jako hlavní výhru. Soutěž nabídne nespokojeným manželům možnost "zase si užít jako za starých dobrých svobodných časů."

Hlavní cena listu Zoo Weekly je balíček v ceně 10 tisíc australských dolarů, což odpovídá 150 000 Kč, který zahrnuje výdaje na právníky, soudní přelíčení a dokonce i oslavu rozvodu s pohlednými hosteskami.

A to není všechno: labužníci si pochutnají na třípatrovém rozvodovém dortu, dva měsíce k nim bude chodit domov uklízet námezdní síla, dostanou plazmovou televizi, Playstation 3 a - samozřejmě - i roční předplatné listu, který to vše zorganizoval.

Šéfredaktor listu Zoo Weekly Paul Merrill tvrdí, že akce nabízí účastníkům skvělou příležitost, jak znovu nabýt ztracenou svobodu se všemi radostmi, které nabízí.

Ven z pasti
"Když manželství nevyjde, je to smutné, ale ještě smutnější je muset žít pod jednou střechou se ženou, která se právě vyspala s vaším nejlepším kamarádem," říká Paul Merrill. "Vítěz naší soutěže se bude moci z takové situace dostat a začít znovu. Pomůžeme mu na každém kroku. Dostane vše potřebné, od nové plazmové televize až po večírek na oslavu rozvodu. Také mu samozřejmě pomůžeme najít novou přítelkyni."

Zbývá jen dodat, že tentýž list, Zoo Weekly, v minulosti vypsal soutěž, v níž hlavní výhrou bylo zvětšení prsou čtenářovy přítelkyně. Muži posílali fotografie svých partnerek a čtenáři rozhodovali, která z nich operaci potřebuje nejvíc.

Soutěž o "nejromantičtější ze všech dárků" se tehdy ukázala být velmi populární.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 59