Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Daniela Hantuchová / foto: SI.com

Matchball! Tenisové krásky v bikinách

Tenisový kolotoč nabízí početný zástup krásek. A každý rok se vynořují nové a nové. Už to ale nejsou jen hezké tvářičky jako Anna Kurnikovová. Tyhle sexy dívky dokážou držet v ruce raketu a umisťovat míče, kam si zamanou…

Tři z nich, Slovenka Daniela Hantuchová, Ruska Maria Kirilenko a francouzská hráčka Tatiana Golovin, se objevily v novém čísle Sports Illustrated. Strávily pět dnů na plážích Dominikánské republiky, nechaly se vyfotit v bikinách a výsledek stojí za to.

Fotogalerii s tenisovými kráskami najdete na konci článku

Unikátní zkušenost
„Byla to pro mě unikátní zkušenost, která se nemusí opakovat. Zároveň to byla opravdová zábava. Je fajn, že mě teď mohou lidé vidět v trochu jiném světle, mimo tenisové kurty,“ podotkla Hantuchová, někdejší světová pětka na ženském tenisovém žebříčku.

Také Kirilenko si focení užila. Prohlásila, že fotograf Walter Iooss Jr. byl tím nejlepším, s nímž dosud spolupracovala. Golovin k tomu dodala, že je pro ni čest být součástí vydání prestižního časopisu. „Už jsem dělala hromadu fotek ve svém životě, ale nic z minulosti se s tímhle nedá srovnat,“ doplnila Tatiana Golovin.

Všechny si přitom pochvalovaly dobrou atmosféru na place, pozitivní přístup celého týmu a skvělý pocit z výsledku. „Bylo to fantastické, ten pocit ve mně na dlouhý čas přetrvá,“ řekla Golovin.

Na stránkách magazínu se již dříve objevila řada světových hráček, včetně Marie Šarapovové, Sereny Williams, Velus Williams či Steffi Graf. Nechyběla samozřejmě ani první tenistka, která ze své krásy vyždímala maximum – Anna Kurnikovová.

 

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 239