Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: SXC.hu

2,5 milionu Britů je tak tlustých, že si nedohlédnou na vlastní penis

Bylo by sice velmi zajímavé srovnat čísla s ostatními národy, ale zatím jsou známé jen výsledky průzkumu ve Velké Británii. A ty jsou šokující: 2,5 milionu mužů ví, jak vypadá jejich penis, jen ze vzpomínek.

Z průzkumu, kterého se zúčastnilo 2 000 mužů, vyplynulo, že 43 procent z nich nevidělo své přirození bez pomoci zrcadla už alespoň dva roky. A nezanedbatelných 16 procent Britů si už ani nepamatuje, kdy svůj penis viděli na vlastní oči naposledy.

Pokud se tedy výsledky průzkumu zevšeobecní, znamená to následující: 2,5 milionu mužů v Británii má takovou nadváhu, že si nevidí na přirození. Studie podle listu Metro také zjistila, že u některých z účastníků za nadváhu mohou různé zdravotní problémy, k nimž přispívá i konzumace alkoholu. Třetina Britů přiznává, že alkohol pijí třikrát týdně, a desetina udává, že každý den.

Raději Viagru než dietu
Snad ještě více znepokojivé je, že většina mužů by se svou váhou něco podnikla jen za velmi drastických okolností.

Více než 50 procent účastníků studie uvedlo, že by se snažili zhubnout, jen pokud by se za své vzezření opravdu styděli. Další přiznali, že by o dietě uvažovali, kdyby začali mít problémy s erekcí nebo jim začala růst prsa.

"Je jasné, že hodně britských mužů má ke zdraví a hubnutí velmi váhavý přístup. K seriózním úvahám o zdraví je většinou přinutí jen něco velmi drastického," říká Mandy Cassidyová, terapeutka pracující pro Lighterlife, zadavatele výzkumu.

Někteří muži přiznali, že by si dokonce oholili část ochlupení, aby jejich penis vypadal větší. Jiní zase uvedli, že by v případě poruch erekce raději začali používat Viagru nebo jiné pomůcky, než by přistoupili na dietu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 18