Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
krabice / foto: shutterstok

Krabice nejen pro e-shopy

Ona se tak nějak žádná firma neobejde bez krabic. Internetové obchody, které denně zasílají zboží svým zákazníkům, jich ovšem spotřebují daleko více.

Vzhledem k tomu, že si o nich lidé často udělají úsudek již právě podle krabice, je na místě nakupovat kvalitní kartonové boxy, jež něco vydrží.

Papírové krabice jsou perfektním obalovým materiálem. Pokud si opatříte kvalitní, je možné, že nebudou ihned po doručení zboží putovat do kontejneru. Spoustu využití najdou také v domácnosti, třeba je zákazníci použijí. Jak ale poznat kvalitní krabici?

Vybírejte vícevrstvé modely

Toužíte-li po odolných a pevných krabicích, vybírejte si takové, jež mají více vrstev. Jestliže prodáváte oblečení, které je lehké, postačí třeba třívrstvé. V opačném případě se poohlédněte po pěti nebo sedmivrstvých.

Krabice jsou vždy dodávány v rozloženém stavu. Klasické klopové musíte složit a klopy přelepit lepicí páskou. Vysekávané modely se přelepovat nemusí, složení je tedy rychlejší. A nezapomeňte, že na některý sortiment se vyrábí speciální typy boxů – zejména třeba na víno či na knihy.

Nezapomeňte na lepicí pásky

Lepicí pásku budete potřebovat tak jako tak. Jestli ji nepoužijete ke složení krabice, určitě aspoň k přelepení, aby se během přepravy neotevřela. Samozřejmě k tomu lze použít úplně obyčejnou levnou průhlednou izolepu, ovšem lepší je objednat si potisk pásek s logem vaší firmy či se sloganem. Z balíku bude hned patrné, kdo ho odesílá, je to vlastně forma marketingu.

Hodit by se vám mohly rovněž archivační krabice

Každá firma má některé dokumenty, jež musí uchovávat v papírové podobě. Mají-li dlouho vydržet v čitelné podobě, měli byste je založit do šanonu a šanony rovnat do archivační krabice.

Až budete tedy kartonové boxy objednávat, myslete i na všechny tyto maličkosti. Pásky, archivační i obyčejné papírové krabice seženete pěkně pohromadě například v e-shopu ObalyKredo.cz.

K tomuto článku není otevřena diskuze