Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Strojírenská firma ŽĎAS a její pestré portfolio

Co se týče strojírenského trhu, jeho nabídka je opravdu rozmanitá. Působí na něm celá řada firem s různorodým zaměřením.

Pokud byste hledali přední strojírenské společnosti v našich končinách, určitě by vás jako první napadl gigant sídlící v samotném srdci Vysočiny. Přesně tak, máme na mysli ŽĎAS s jeho pestrým portfoliem produktů a služeb.

Společnost se pyšní takřka sedmdesátiletou tradicí. V současné době zaměstnává na dva tisíce pracovníků, kteří zajišťují ročně výrobu odlitků od 200 do 50 000 kilogramů, produktů od 20 do 9 000 kilogramů, ingotů od 500 do 20 000 kilogramů a dalších lisovacích nástrojů používaných v automobilové oblasti.

Produkce

Obrátit se můžete na firmu ŽĎAS v okamžiku, kdy požadujete tepelné zpracování, strojní opracování, výrobu podle dokumentace, výrobu lisovacích nástrojů, modely, odlitky, výkovky, ingoty, hydrauliku a podobně. Stejně tak je společnost schopna zajistit vám dodávku kovacích lisů s hydraulickým pohonem, zařízení pro zpracování kovového odpadu, mechanické lisy, zařízení pro zápustkové kování či inspekční a rovnací linky pro úpravu tyčí.

Často do firmy přichází zákazníci s požadavkem o dodání zařízení pro rovnání materiálů a pil na dělení válcovaných polotovarů.

Služby

Vedle produkce nabízí ŽĎAS ještě celou řadu služeb. Disponuje například hydraulickou zkušebnou, zajišťuje externí montáže a kompletní servis. Poskytne vám také technické výpočty, elektrotechniku či reprografické služby.

Společnost ŽĎAS sídlí ve Žďáru nad Sázavou, kde má také svůj průmyslový areál. Jestliže tedy máte zájem o stroje a služby, neváhejte firmu kontaktovat, a to buď skrze e-mail, telefon, nebo osobně. Záleží pouze na vás, jaký typ komunikace vám vyhovuje. V případě osobního setkání je lepší sjednat si schůzku nejprve telefonicky.

K tomuto článku není otevřena diskuze