Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Studium k vysněnému titulu / foto: shutterstock

Chcete si rozšířit své manažerské znalosti nad rámec vysokoškolského vzdělání a dosáhnout tak pokroku ve své kariéře? Vystudujte MBA.

Master of Business Administration (MBA) je určen nejen pro manažery, členy managementu, podnikatele, představitele neziskových organizací či veřejné správy, ale také pro všechny ostatní, kteří si touží rozšířit své znalosti.

Poohlížíte-li se tedy po kvalitním a flexibilním studiu v tomto oboru, budou následující informace určeny právě vám.

Cambridge Business School je prestižní vzdělávací instituce zaměřená na poskytování kvalitního manažerského vzdělání v profesně vzdělávacích programech MBA, DBA, BBA a LL.M.

Studium MBA je investicí do vašeho profesního a osobního růstu. 

Programy MBA na Cambridge Business School jsou složeny z deseti specializovaných modulů, rozdělených do dvou semestrů. Výuka probíhá kombinovanou formou po dobu jednoho roku. Na začátku semestru a v jeho polovině se studenti zúčastní semináře s interaktivní výukou zaměřenou na praxi, kterou vede tým odborných lektorů. Lektorský tým Cambridge Business School je sestaven z kvalitních odborníků a špičkových profesionálů, z nichž se každý věnuje konkrétní oblasti daného vzdělávacího programu. Dále studují formou e-learningu, v jehož rámci mohou využít veškeré výukové materiály v online podobě ve studentské sekci. Studenti se v průběhu studia osobně zúčastní čtyř celodenních seminářů a zbytek studia si rozvrhnou dle svých časových možností. Studovat lze tedy jak z pohodlí domova, tak i z kanceláře.

Na konci studia každý účastník vypracuje závěrečnou práci, kterou poté obhajuje.

Po řádném dokončení studia a obhájení své závěrečné práce, student obdrží titul MBA. Nositelé tohoto titulu získávají výrazný náskok na trhu práce před ostatními pracovníky daného oboru a zvyšují svou šanci na uplatnění v managementu velkých nadnárodních společností. 

Titul MBA je v zahraničí dlouhodobě považován za standard ve vzdělání většiny manažerů či vedoucích pracovníků.

Získáním titulu MBA je výrazně posílena hodnota absolventa na pracovním trhu. Získává náskok před konkurencí a přístup k významnějším a lépe placeným pracovním pozicím. 

Podmínkou pro přijetí do tohoto studijního programu je ukončené vysokoškolské vzdělání minimálně na bakalářském stupni. Ke studiu však může být přijat i uchazeč bez vysokoškolského vzdělání, a to v případě, že prokáže dostatečnou praxi na manažerské pozici. Přijímací zkoušky se neskládají. Za podání přihlášky se neplatí žádný manipulační poplatek. Přihlášku můžete odeslat on-line, či si ji vytisknout, a ručně vyplněnou zaslat poštou.

Studium MBA se zahajuje třikrát ročně a sice v březnu, květnu a listopadu. Pro zájemce o studium je nyní nejbližší termín zahájení listopad 2019.  Bližší informace o specializacích manažerských programů naleznete pod jednotlivými programy na webových stránkách.

Nastartujte tedy svou kariéru studiem MBA. Pracovní pozice si poté budete moci vybírat, ne pouze z nouze přijímat.

Chcete si rozšířit své manažerské znalosti nad rámec vysokoškolského vzdělání a dosáhnout tak pokroku ve své kariéře? Vystudujte MBA.

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!