Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Úklid firmy / foto: shutterstock

Firemní úklid raději přenechte profesionálům

Toužíte po firmě čisté jako ze žurnálu? Tak si na její úklid objednejte skutečné odborníky, kteří úklid ve vaší firmě vezmou zgruntu! Za použití vhodné čisticí techniky a šetrných čisticích prostředků. Nevíte, kde je najít? My ano!

Zřejmě nebudete chtít pobíhat po prostorách vaší firmy s koštětem a hadrem obzvláště v době, která na hygienu klade mnohem větší nároky než kdysi.

Udržujte svou firmu čistou

Vaši zaměstnanci stejně jako klienti se u vás budou chtít cítit v bezpečně. A hygiena na patřičné úrovni k této bezpečnosti bezesporu přispívá. I to je důvod, proč úklid firemních prostor svěřit profesionálům, tedy ideálně profesionální úklidové firmě. Kde ji najdete?

Úklid firmy

Hledejte na internetu

S hledáním vhodné firmy specializující se na firemní úklid můžete začít třeba na internetu. Zadejte do vyhledávače pojem úklid kanceláří či úklid firmy a vyberte tu, jež vám bude po všech stránkách vyhovovat. Dát také můžete na reference. Má sousední společnost dobré zkušenosti s konkrétní firmou? Pak je více než pravděpodobné, že spokojení budete i vy.

Nepořádek bude minulostí

S velmi dobrými referencemi se může pochlubit například olomoucká firma Delta servis, s.r.o. se specializací na firemní úklid velkých firem, jako jsou České dráhy či obchodní síť Tesco. To však neznamená, že budete odmítnuti s žádostí o úklid vaší domácnosti. Společnost disponující certifikací ISO 9001, jež je jakousi zárukou kvality i bezpečnosti, uklidí prakticky všude, kde je zapotřebí.

Úklid kanceláří

Žijte a pracujte v čistém prostředí

Co se cen týče, tak ty se odvíjejí od celkového objemu a množství materiálu, jenž bude předmětem úklidu. Za praní 1 m² záclon například zaplatíte 10 korun, o korunu více vás vyjde čištění vertikálních látkových žaluzií. Cena za hodinový úklid v pracovní dny se obecně pohybuje oko 150 korun za hodinu. Kompletní ceník každopádně najdete přímo na stránkách společnosti. Tak neváhejte. Chcete přeci pracovat a žít v čistém prostředí, nebo ne?

K tomuto článku není otevřena diskuze