Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
PSČ loterie / foto: shutterstock

PSČloto je nová loterie online a naprosto zdarma

Pro všechny milovníky drobného hazardu máme velmi dobrou zprávu. Spouští se totiž nová loterie, kterou můžete hrát zcela bez poplatků!

Loterie jsou v Česku velmi oblíbené. Spousta Čechů si aspoň občas vsadí Sportku, při cestě na poštu si koupí nějaký ten stírací los, rádi zkouší své štěstí v nejrůznějších soutěžích. Jste také takoví? Pak musíte vyzkoušet PSČloto!

Loterie PSČloto


PSČloto je novou loterií, která je k dispozici každému, kdo má přístup na internet. Stačí si otevřít webové stránky PSCloto.cz a registrovat se. Nemusíte nikde nic kupovat ani platit.

Jak je možné, že je loterie zdarma?

Mít možnost účastnit se loterie bez poplatku je sice hezké, ale na první pohled to zní dost nelogicky. Kde se berou peníze na výhry? Filozofie této loterie je jednoduchá. Peníze na výhry bere z reklam, které se zobrazují na webových stránkách. Ano, neslibuje milionové výhry, momentálně se hraje o 200 Kč. Ale i to je hezké, ne? Obzvlášť když se můžete do loterie zapojit zcela zdarma.

Jak se zúčastnit PSČ loterie?

Jak napovídá název, ve hře se uplatňuje vaše PSČ, tedy poštovní směrovací číslo. Pokud se chcete zúčastnit, na webu PSČ loto stačí zadat PSČ, e-mailovou adresu a heslo, dále je třeba zaškrtnout souhlas s obchodními podmínkami a zpracováním osobních údajů.

Pak už je třeba jen sledovat, zda jste vyhráli.

Výhra v loterii

Jak probíhá losování?

Výherní PSČ se losuje počítačovým algoritmem. Výherní losování probíhá každý den, proto musíte web sledovat. Výherní PSČ pro daný den je na stránkách vždy uvedené, a pokud se tam objeví to vaše, musíte kliknout na tlačítko „vyzvednout výhru“. Pokud tohle neuděláte, o svou výhru přijdete. Jestliže je registrovaných více lidí s jedním PSČ, výhra se mezi ně rozdělí. Na druhou stranu je pak dané PSČ zařazené do slosování víckrát, takže se zvyšuje vaše šance na výhru.

Proč tedy nezkusit štěstí? PSČloto je jedinečný způsob, jak vyhrát loterii bez utrácení peněz. Zkoušíte své štěstí a nic tomu nemusíte obětovat.

K tomuto článku není otevřena diskuze